Eilen tokoiltiin Stepsun kanssa. Otettiin seuraamista namin kanssa, tuntui taas oikein kivalta! Sitten merkkiä ja ruutua, merkit ihan hyviä, aluksi parempia, lopuksi rupes tekemään banaaneja... Ensin ruutuun voi-luokan tyyliin, jäi eteen (?). Odotin vaan, kesti tosi kauan että korjaisi! Tätä ei olekaan vähään aikaan tehnyt. Haki lopulta ok paikan, kehuin ja kutsuin pois. Otettiin uudestaan, nyt heti hyvä paikka, jee, pääsin palkkaamaan! Sitten merkin kautta ruutuun, meni sikakovaa :) Lopuksi toiselta puolelta merkille ja ruutuun, lelu oli valmiina, taas sikanopee. Sitten pari metallinoutoa, eipä siinä mitään ihmeellistä, hyviä oli. Sitten kaukoja, meni oikein kivasti! Aina oikeat vaihdot, ihan korrekteja teknisesti.

Tänään Puolarmetsään treenaamaan viestiä ja jälkeä. Ensin talloin molemmille jäljet, just kun kävelin pois Stepin jäljeltä (tein namijäljen), metsästä juoksi irrallaan oleva koira -suoraan Stepin jäljelle! ARGHHH!!!! Tosi kiva, kiitos vaan. Jos olis ollut edes tavallinen jälki, niin ei olis haitannut, mutta tottahan se koira syö meidän namit sieltä jäljeltä, ja mitä ideaa siinä sitten enää on... Eli se siitä.

Otettiin Stepille helpot motivaatioviestit pellolla näkönä, en uskalla ottaa nyt pidempää kun tuolla on se juoksu, ettei satu vahinkoa, kun tuolla noita irtokoiria riittää... Step oli tosi innoissaan, seuraamispätkät ihan karmeita... Ei meinaa malttaa sitten millään! Niitä pitäisi pidentää vielä aika reippaasti. Itse juoksemiset meni oikein hienosti, ruohomättäät pöllysi ;)

Sitten mentiin ajamaan Saran jälki, joka oli vajaa 200m pitkä, jana ehkä 15m, lähti vasemmalle. Keppejä 2, vanheni joku 45min. Jana meni sairaan hyvin, otti heti oikeeseen suuntaan, eka keppi aika lähellä, nosti ihan hienosti ilman apuja. Sitten olikin pitkä matka ennen seuraavaa keppiä, olin ihan varma ettei olla edes jäljellä (en merkannut), kun kiemurteli niin kummasti. Mutta kai se sitten oli kun päädyttiin ihan oikeeseen paikkaan :) Just ennen keppiä oli kulma, se meni tosi hienosti, ihan jäljen päällä meni koko ajan. Vika keppi nousi myös, meni aluksi ohi,  mutta ennen kuin ehdin ottaa takaisin päin, sai hajun kepistä ja nosti sen. Mentiin jäljen jälkeen kävelemään vielä se Stepin jälki, halusin kerätä merkit pois. Sara jäljesti vapaana koko jäljen ja löysi sieltä kyllä muutaman namin, mutta ei kaikkia. Yhtään keppiä se ei nostanut, vaikka meni kyllä jäljen päällä. Kun eihän ne kepit sille merkkaa mitään...

Tein Stepille vielä eri kohtaan ihan pienen namijäljen, että sekin sai tehdä jotain. Jana n. 10m, lähti vasemmalle. Jälki ehkä 100m pitkä, nameja siellä täällä, lopussa yksi keppi, vanheni max 15min. Jana meni ihan kivasti, kyllä se määrätietoisesti etenee, vähän tosi kiemurtelee. Kivasti tarkensi nameihin, namittomat kohdat veti aivan sairasta vauhtia, kun jälki oli niin tuore. Keppi nousi hienosti.