Keskiviikkona oltiin Stepin kanssa treenaamassa hakua Lauran ryhmässä, kun meidän oma ryhmä on ollut tauolla. Otin treenin samalla kaavalla kun muutaman edellisenkin, eli 4 ukkoa äänillä. Eka oli umppari, toka oli tosi makee, juoksi kulmaan, kääntyi alueen suuntaisesti, nappasi vauhdista hajun, kääntyi ilmassa ja meni ilmaisemaan :) Kolmannella tuli aika monta huutoa, kun maalimies oli sellaisen kallion takana eikä ääni meinannut kuulua. Neljännellä haukkui niin kauan että tulin paikalle, hyvin kesti. Ekalla ja tokalla unohdin ottaa hihnan mukaan ilmaisulle, joten tulipahan treenattua hallinnassa siirtymistä keskilinjalle. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä treeni, yhtään ei häirinnyt että maalimiehet oli vieraita. Nenä tuntuu olevan hyvin auki, ja pistot on nättejä.

Onnistuneen hakutreenin innoittamana kävin torstaina treenaamassa tottista. Stepsun kanssa otin kaikki liikkeet mitä pystyy ilman esteitä. Paikallamakuu ok, seuraamisessa jaksaa kyllä hyvin koko kaavion, mut suoralla tuppaa valumaan aika eteen, eikä täyskäännös onnistu sen takia. Liikkeestä istuminen ok, maahanmeno ja luoksetulo myös ok. Nouto tosi hieno. Eteenmenon seuraaminen kamalaa, en muistanut, että tässä pitäs olla hihna jolla voi antaa pakotteita... Hullua, Stepsulle pakotteita.... Mut se on niin kovilla kierroksilla, ettei mikään muu mene perille. Mun pieni pehmomuffinssi :O Eteenmeno itse tosi varma ja hieno. Saran kanssa otin seuraamista, noutoa ja eteenmenon. Sara alkaa vihdoin tajuamaan vauhtinoutoa, ei siinä mennytkään kun muutama vuosi :D

Paukkuja ollaan myös käyty treenaamassa nyt kahtena iltana Kauklahden kentällä. Torstaina ensin kokeiltiin niin että seisoin ihan lähellä, ei reagoinut. Sitten seisoin vähän kauempana (ehkä 5m), selkä Stepsuun päin, ei reagoinut. Palkkasin penkin kierrolla, ja jätettiin siihen. Tänään eka niin että olin n. 5m päässä, ei reagoinut, mutta sivulle hidas (kyttäsi). Sitten niin että olin 10m päässä, selkä Stepsuun päin, ja ammuttiin 2 laukausta. Ei reagoinut, ja sivulletulo nopea. Jes!!!!!!!! Leikin oikeen kunnolla, ja otettiin muutama hyppykin palkaksi. Sitten otettiin seuraamisessa, n. 5 askeleen jälkeen yksi paukku, palkkasin namilla heti. Säpsähti, mut ei paineistunut eikä kontakti pudonnut :D Ihanaa!

Tänään käytiin myös treenaamassa tokoa. Stepsulle seuraamista (hinkkasin paikkaa taaksepäin), vauhtimaahanmenoa (eteenmenoa varten) tolpan kierrolla, merkkiä, luoksetulon stoppia ja eteenmeno. Maahanmenot oli hyviä, ei mitään ongelmaa kovastakaan vauhdista. Merkki enimmäkseen kamala, jää vinoon :( Tää on unohtunut pahasti, täytyy treenata sisällä. Luoksetulon stoppiin kokeilin, mitä käy jos huomautan valumisesta, näytti toimivan! Valui muutaman kerran kun otin pitkällä matkalla, ärähdin jolloin pysähtyi heti, ja siitä palkka. Lopuksi yksi ilman ärähdystä, pysähtyi hyvin! Eteenmenon seuraaminen edelleen hirveää, en taaskaan muistanut ottaa hihnaa mukaan! 

Saran kanssa otin seuraamista, merkkiä ja eteenmenon. Seuraaminen tuntui pitkästä aikaa tosi kivalta! Otin enempi "tokokaaviota",  paljon käännöksiä ja tempon vaihteluita, teki kivasti. Merkit myös tosi hyviä, oli ihan innoissaan :) Eteenemno hieno.