Argh! Oli kirjoittanut pitkät sepustukset ja kun painoin "tallenna ja julkaise" -nappia, kaikki katosi. Mur! Nyt siis lyhysti: käytiin treenaamassa ilmaisua ja tokoa Viikissä karmeassa lumimyrskyssä.

Sara teki 4 ilmaisua kiintorullalla, hyvin meni, muisti vielä mitä piti tehdä :)

Step alotti ruudulla. Olin rakentanut 2 ruutua, merkki niiden välissä. Ensin vasemmanpuoleisiin ruutuun 2 kertaa, sitten oikeanpuoleiseen 2 kertaa, ja lopuksi vielä kerran vasemmalle. Hyvin kuunteli, vähän jäi eteen muutaman kerran mutta vauhti ja asenne oli kohdallaan. Luoksetulon maahanmenot oli hyviä, vähän jää pää ylös mutta itse jarrutukset oli tosi tehokkaita. Lopuksi vielä tunnaria, vähän oli hätäinen ja pureskeli jonkun verran kapulaa, toi oman kuitenkin joka kerta. 

Stepillä oli ihan hurrrrjan hauskaa, ja mullakin oli kivaa, kun näin miten pikku-Muffe nauttii. Ehkä me nyt ryhdytään treenaamaan vähän aktiivisemmin, mutta sitä ennen pitäisi vähän pohtia, mitä mä oikeastaan haluan Stepiltä...
  • miten haluan Stepin tekevän merkin? Tähän asti olen ollut ehdoton, ruutuun tai ohjattuun ei pääse, ennenkun merkki on tehty kunnolla. Tämä ei kuitenkaan ole oikein toiminut halutulla tavalla, tekee edelleen vinoja merkkejä, ja vauhti kärsii kun en palkkaa ja joudun ottamaan monta kertaa uudestaan. Mitäpä jos antaisin sen olla vähän vino, ja opettaisin vaan ruudun ja ohjatun suunnat vieläkin paremmin..?
  • tunnarikapulan pureskelu. Pyörittelee kapulaa jonkun verran, osaa kyllä kantaa sitä rauhallisestikin, mutta silloin vauhti kärsii ja Step tulee epävarmaksi. Siitä saisi ehkä enemmän pisteitä, jos tunnari olisi nopeampi, vaikka se vähän pyörittäisikin kapulaa.
  • luoksetulon stoppi. Se ei vaan toimi, ei vaikka miten paljon treenaisin. Joo, se pysähtyy, mutta ei niin tehokkaasti kuin haluaisin. Mitäpä jos vaan antaisin olla? Maahanmeno toimii ja vauhti on sopiva, saa ehkä 7-8 arvosanaksi hitaalla stopilla, mutta sekin on enemmän, kuin 5-6 mitä saa silloin, jos liian hinkkaamisen takia alkaa sotkemaan maahanmenoa ja stoppia, kuten viime talvena. 
  • noutojen luovutukset. Näihin pitäisi saada jotain selvyyttä, nythän olen vaihtanut niitä edestä sivulle ja takaisin eteen kun ollaan kisattu pk-ssa. Ehkä se voisi tuoda hyppynoudon eteen ja ohjatun&tunnarin sivulle, mutta voisiko se erottaa ohjatun pk:n tasamaanoudosta, kun molemmat tehdään puukapulalla?
Tässä lisää Tiian ottamia kuvia viikonlopulta:


Enää lampaat puuttuu.... Neiti Kyttä :)