Käytiin tänään molempien tyttösten kanssa Kannelmäessä treenaamassa tokoa porukalla. Alotettiin tuttuun tapaan paikallaololla ja luoksepäästävyydellä. Otin ensin istumisen molempien kanssa, Sara-possulla oli vähän levottomat jalat, ja jatkuvasti se siirsi jompaa kumpaa etutassua. Kävin rähisemässä sille siitä ja palkkasin kun oli nätisti. Penne istui kun patsas. Sitten luoksepäästävyyttä, Santi tuli ekana, penne istui kiltisti, mutta kun Tiia ja Noora tuli, meinasi houkutus käydä liian suureksi. Häntä heilui ja Step olisi niiiin mieluusti antanut vähän pusuja, mutta istui kuitenkin kiltisti kun kielsin nousemasta. Tässä näköjään kestää ihan hyvin kun kiellän väärästä toiminnasta. Sitten paikalla makoilua samalla kun tein itse muille luoksepäästävyydet, hyvin pysyi. Sara oli tässäkin levoton, kääntyi jopa kyljelle. Hyhhyh.

Rakennettiin kentälle kolme erilaista ruutua, ja alotettiin niillä Stepin kanssa. Tehtiin ensin ruudulla, jossa reunamerkkeinä oli pienet, eriväriset ikean mukit. Tein eka näyttöruutuna, meni ihan kivasti, tein uudestaan näytöllä, mutta jotenkin penne hakeutui vasempaan laitaan. En hyväksynyt, odotin että penne korjaisi, mutta eipäs se nyt korjannutkaan, lähti haahuilemaan ruudun ympäristöön eikä vahingossakaan osunut keskelle, joten en päässyt naksuttamaan. Siinä harhaillessaan sattui pieni tapaturma, Santi treenasi lähellä Danten kanssa seuraamista, ja naksutti sille, Step kuuli sen ja jäi hyvin ylpeänä häntä heiluen makaamaan noin metri ruudun eteen, missä siis oli naksun kuuluessa. Sitä se sitten tarjosi melkein koko loppu treenin, aaargh tavallaan olis ehkä kiva jos nää ei oppis IHAN niin nopeasti... Tein näyttönä, tein kutsuna, tein lelulla, ja silti se jäi koko ajan liian eteen, loppua kohden meni ruutuun asti mutta jäi ihan etureunaan, eikä raukka voinut millään ymmärtää mitä mä siltä haen, eipä tietenkään, koska oli saanut palkan eri toiminnasta. Vaihdettiin eri ruudulle, merkit oli siniset ja niiden ympärillä oli kehänauhat. Tein useamman kerran peräkkäin näyttönä ja pari kertaa lelulla, ja hyväksyin edes sinne päin-yritykset, ja penne alkoi pikkuhiljaa tarjota parempaa paikkaa. Kerran meni jopa ihan keskelle, siitä oikein runsas palkka, ja vikana pelkkä lelulle juoksu.

Otin sitten Saran vuoroon, tehtiin eka seuraamista, vähän käännöksiä ja liikkeestä seisomista. Sara oli tänään jotenkin ihan pihalla, en oo yhtään tyytyväinen sen yrityksiin. Seuraamisessa edisti aluksi, lopuski kyllä tasaantui. Seisomiset yritti istua kahteen kertaan, huomautin asiasta ja alkoi sitten muistua mieleen. Otettiin merkille menoa, ihan luvattoman hidas ekalla kerralla, kutsuin takaisin ja hetsasin, lähetin uudestaan ja palkkasin paremmasta. Sitten ruutua, sillä kehänauhallisella versiolla. Merkiltä lähti sairaan kovaa, mutta ruudun lähestyessä vauhti hidastui raviksi! Hahaa, sainpas kerrankin sen kiinni ruutusikailusta! Huusin että hyi possu ei kelpaa, kutsuin pois ja otettiin kutsuruutuna, sitten uusi yritys merkiltä. Nyt meni oikein nätisti ja palkkasin pallolla. Sitten vielä kerran pallolla ruudussa että sai vauhtia.

Sit otin peepen kanssa vähän seuraamista. Matelija oli näköjään jäänyt kotiin, ja tilalla oli nätisti seuraava penne. Tein vähän pidemmän pätkän, käännökset oikealle oli vallan mainiota, vasemmalle käännöksiä tein vain laajoina kaarina. Tehtiin myös liikkeestä seisomista, hyvin toimi!! Sitten otettiin tunnaria. Tätä pelkäsin eniten, mutta onneksi penne yllätti posiviivisesti ja teki ihan hienoja tunnareita. Eka Santi vei väärien kasan nurmikolle, ja mä kävin itse piilottamassa oman. Step etsi oikea ilme päällä, nuuski rauhallisesti eikä yrittänyt syöksyä väärien luo vaikka ne oli ihan selvästi näkyvillä. Muutaman kerran meni väärien kasan luo, ja mä olin jo ihan varma että nappaa sieltä muutaman mukaan, joten sanoin hiljaa ei, ja penne jätti ne rauhaan ja etsi oman. Otettiin uudestaan samanlainen, ja kun se oli yhtä hyvä, tehtiin niin että Santi vei myös oman. Hienosti penne löysi sen jälleen, ei yrittänyt ottaa vääriä.

Loppuun tein Saralle vielä eteenmenon (seuraamisessa possuilua, joten otin tavallista pidemmän pätkän ja päästin vasta kun katsoi oikeesti hyvin) ja Stepille 2 luoksetuloa, molemmat niin että Santi piti kiinni Stepistä. Ekan palkkasin jalkojen välistä, tokan otin kokonaisena, hienoja molemmat.