Käytiin iltapäivällä ottamassa pieni treeni kentällä. Ensin merkkiä muutama kerta, ohjatun kapulat oli valmiina paikoillaan. Ei yrittänyt kapuloille, pysähtyi sievästi merkille, ja siitä sai pallon. Sitten ohjattu kokonaisena (haettiin eka vasen), palkkasin luovutuksesta. Sitten vein Saran merkille ja oikea puoli. Muuten hyvä, mut luovutus meinaa olla vino joka kerta kun haetaan oikeaa. Otin siksi muutaman ihan vaan kapulan tuonnin niin että Sara oli selkeästi musta oikealla päin. Yritti luovuttaa vinoon, mutta otin askeleita taakse niin että se korjasi ja naksu oikeasta kohdasta.
Sitten kaukkarit, pitkästä aikaa ulkona. Etäisyyttä joku 3m (yritän tehdä tän nyt mahd. helpoksi ettei hyvä maahanmeno mee pilalle), useaan kertaan kaikki vaihdot, palkka enimmäkseen maahanmenoista, jotka oli tosi hyviä. Kerran koko sarja läpi, se ei näillä vaihdoilla tule senttiäkään eteenpäin!!! :DDDDDDD Voi jee, jos tää nyt oikeesti onnistuu, vihdoin!
Otettiin 2 kertaa tunnari, molemmat hienoja. Tokalla osui sattumalta heti ekaksi oman kohdalle, eikä viitsinyt edes haistella muita. Loistavaa, tässäkin alkaa itsevarmuus kasvamaan. Luovutukset oli kans tosi kivoja ja suoria.
Loppuun muutama merkille meno ja yleistä leikkimistä.

Illalla kävin Saran kanssa pyöräilemässä, ai että sen kanssa on kiva mennä! Me molemmat nautitaan siitä tosi paljon, ja lisäksi se on Saralle hyvää kunnon kohotusta. Lenkin päätteeksi annoin koirille ruuan, ja samalla matolääkkeen kun rokotukset on puolentoista viikon päästä. Sara teki innoissaan muutaman tempun pillereistä ja hotkaisi ne samalla tavalla kun mitkä tahansa namit, Stepille kun en ole koskaan antanut lääkettä ennen, päätin kokeilla josko se toimisi samalla tavalla kun Sara. Pyysin sen istumaan ja katsekontaktista sai palkinnoksi pillerin, ja sinnehän se upposi siinä missä namitkin. Onpas kiva kun nää on molemmat näin helppoja, vaikea kuvitella että joidenkin koirat ei suostu edes syömään niitä, mun koirat tekee temppuja niiden takia ;)