Iik mä en kestä!! Fisu teki tänään kepit ilman ohjureita!?!!!?!!! Kisaikä tuli täyteen maanantaina ja nyt se osaa (on vähintään kerran erehtynyt tekemään onnistuneesti) kaikki esteet. Mä haluun KISAAMAAN YKKÖSIIN!!!!!!!!!!! 

Nojoo, ollaan me tehty muutakin kun keppejä. Eilen aamupäivällä Fisu kävi fyssarilla Mevetissä Riinan vastaanotolla. Tää oli nyt eka oikee fysioterapia, keväällähän se on kertaalleen hierottu läpi. Pientä kireyttä siellä täällä, mutta ei mitään kovin ihmeellistä. Jee :)

Eilinen ilta otettiinkin sitten ihan rauhassa, käytiin tekemässä ihan minit tokot vaan pihalla. Tehtiin tunnaria, kerran pelkkänä oman piilotuksena, ja kaksi kertaa sitten oma väärien joukossa. Meni tosi kivasti, hyvällä asenteella etsii, ja nyt etsii jo kapuloiden joukosta eikä oleta kapulan olevan välttämättä piilossa. Kaukojen ekaa istumaan nousua pari toistoa, ne oli ihan jees. Muutama jäävä seuraamisen yhteydessä, mokasi vissiin kaksi kertaa (istui seisomisen ja seisoi istumisen) eli vielä tarvii treenata erottelua. Sara pääsi treenaamaan nyt vähän enemmän rallytokoa, kokeiltiin uusia juttuja eli oikealta eteen ja vasemmalta takaisin oikealle sivulle, ja oikealle käännöksiä. AIka kivasti hahmottaa oikealla seuraamista, ja pienillä käsiavuilla onnistuu erilaiset käännökset ja siirtymiset. Stepsukin sai treenata, hinkattiin sen kanssa juoksusta seisomiseen vauhtia takapalkalla, ja tehtiin tunnari pariin kertaan.

Tänään sitten olin Ojangossa valmistelemassa huomisia kisoja, ja jäätiin lopuksi treenaamaan. En uskaltanut vielä tehdä kovin rankkaa treeniä Fisulle fyssarin takia, vaan tehtiin kahdessa n. 5min tuokiossa muutama pätkä edellispäivän valkkuryhmän rataa. Ekalla kierroksella muistuteltiin niistoa hypyllä kahdessa eri kohdassa, ja otettiin taas aa mukaan radalle. Niistot meni hienosti, ja Fisu oli omasta mielestään elämänsä kunnossa ja tosi raivoisalla tuulella, haukkui mulle useampaan otteeseen! Aalla taisi tehdä yhden hasardiloikan, muuten ihan nätisti! Puomit oli nyt myös tosi hyviä, eli ei jäänyt mitään jälkiä edelliskerran aivopieruista. Tokalla kierroksella laitoin keppeihin kolme ohjuria, ja mentiin niitä. Radan osana kepit mentiin avokulmaan neljän esteen suoran päästä, joten testasin ensin avokulman yksittäisenä, sitten edeltävältä esteeltä (putki) ja sitten radan osana, ja meni ihan superisti! Kerran taisi mennä rytmi sekaisin ja pujotteli ohjureita vastaan, mutta muuten ihan nästisti! Treenin jälkeen sain hullun päähänpiston, ja kokeilin viereisellä kentällä keppejä yksittäisenä esteenä ilman ohjureita. Ja sehän onnistui! Oli pakko kokeilla uudestaan, että oliko se vahinko, mutta ei, tokallakin kerralla onnistui!!!!!!! Ei oo todellista, poistin Fisulta kaikki ohjurit VIIDESSÄ treenikerrassa. Moni sanoo, että 2 by 2 kepit on sikahelppo opettaa koiralle, mutta kyllä mä oon sitä mieltä että noi ohjuritkin on sikahelpot...

Kyllähän mä nyt osaan, kun vaan keskityn kieli keskellä suuta, tuumaa Fisu

IMG_9285.jpg