Tänään aamulla aikasin suunnattiin Kangasalle tokon sm kisoihin, edustimme siis ATD:tä joukkueessa, muuten ei oltaisi tosiaankaan viitsitty lähteä, kun eihän me oikeastaan edes treenata enää tokoa... Tavoitteena 1-tulos, mutta niin huonoilla pisteillä että ei päästä finaaliin, koska se mutkistaisi huomisen suunnitelmia. Tavoite saavutettiin täydellisesti! Oltiin suoritusvuorossa numerolla 699, kun vika numero oli 700, eli tokavikoina. Koko aamupäivä vaan odoteltiin ja odoteltiin, Sara oli häkissä ja rauhottui siellä ihan hyvin, Stepsu hengaili turistina mun mukana. Joskus kahden aikaan iltapäivällä päästiin aloittamaan, kyllä siinä olikin odottamista! Sellaiset reilu 5 tuntia... Liikkeet tehtiin kuudessa eri kehissä, joidenkin kehien välille jäi pidempi aika jolloin vein Saran häkkiin, vikat kolme kehää mentiin putkeen.

P-istuminen: 10 hyvin istui

P-makuu: 10 maahanmeno ja sivulletulo ripeitä, ei ollut liikkunut yhtään

Seuraaminen: 8 alussa ihme häröilyä, välillä painoi ja välillä oli väljä, kuitenkin piti kontaktin. Loppua kohden parani, vaikka alkoihin sataa ihan kunnolla just kun oltiin suorittamassa.

Idari: 8,5 ennakoi seisomisesta seuraamaan lähdön, muuten moitteeton.

Luoksetulo: 8 ihan ok, stopit suht napakat, ei mitään Saran parhaita kylläkään, mutta sivulletulo ruma, tökkäsi mua liivin alle loikatessaan sivulle.

Ruutu: 9 tästä saa olla ylpeä! Varmaan melkeen puolet EVL:n koirista nollasi ruudun, häiriömerkkejä oli joka puolella ja kehänauhakin aika lähellä. Merkille hyvä, ruutuun ihan ok vauhtia, stoppi ihan keskelle ja maahan hyvin, loppuosa olis voinu olla nopeempi mutta ihan reipasta laukkaa tuli.

Ohjattu: 8,5 arvottiin vasen. Merkki hyvä, kapulalle samaa vauhtia, luovutuksen loppu vähän hidas, muuten ok.

Metallinouto: 8 ihan hyvä oli, itse tiputin kapulan just kun olin ottanut sen Saralta, tuomari sanoi että rokotti siitä.

Tunnari: 5 tämä menee ihan treenin puutteen piikkiin. Saralle tuli joku epävarmuus, nuuski kapulat ja merkkasi oman, mutta ei tuonut, jatkoi vaan etsimistä. Pari kertaa kääntyi katsomaan mua, mutta odotin jos jatkaisi itsenäisesti. Annoin sitten uuden käskyn ja etsi vielä vähän aikaa ja toi oman.

Kaukot: 7 teki kaikki vaihdot ripeästi ja tarkasti, peruutti ehkä 10cm. Olis kyllä ansainnut paremman, nää oli varmana parhaat kaukot ikinä Saran kanssa!

Yht. EVL1-tulos 260p ja 23. sija eli ei ihan riittänyt finaaliin, tunnarista jäi kiinni. Tosi tyytyväinen olen kuitenkin  Saran työskentelyyn, pitkän odotuksen jälkeen jaksoi tehdä aika kivasti! Yhtään ei tarvinnut hävetä vaikka yleisöä olikin paljon.