Maanantaina kävin Iidan kanssa tekemässä esineruutua, Saralle 3 esinettä. Meni ihan ok, ensin haki takakulmasta, sitten toisen etuesineen, kolmatta (edessä myös) joutui etsimään jonkun aikaa. Kuitenkin ihan ok. Stepille 2 esinettä, Stepsu oli hieno <3 Eka esine löytyi takanurkasta, toka oli edessä, sai aika makeesti hajun siitä :) Sillä on kyllä tullut tuo esineruutu tosi vähällä vaivalla...

Eilen sitten tein jäljen Saralle, joku 400-500m, 4 keppiä, yks suora kulma, jana joku 15-20m. Vanheni 2h. Jana meni ihan ok, tarkasti matkalla jonkun hajun, ja tarkasti myös takajäljen, mutta lähti kuitenkin oikeeseen suuntaan. Jossain vähän ennen ekaa keppiä jälkeä tehdessäni menin tiheämmän pusikon läpi, katkoin jokusen oksan että pääsin kulkemaan, vasta muutaman askeleen päästä tajusin, että enhän mä voi tiputella jäljelle jotain risuja mihin olen koskenut, voi mikä idiootti... No, siinä kohdassa Sara tarkensikin, ja meni maahan, mutta kun kysyin missä keppi, ei löytänyt. Nähtävästi kyseessä siis juurikin joku pikkuinen risu. No, hyvä että ilmaisi senkin, kehuin mutten palkannut. Ekan kepin ilmaisi hienosti. Sitten mentiin taas, Sara joutui ihan tosissaan työskentelemään, vähän väliä pyöri ja tarkisti, pari kertaa meni sivuun jäljeltä, palasi kuitenkin aina takaisin. Kulma meni hienosti. Kolmannen kepin kohdalla oli vähän pihalla, oli just ennen keppiä joutunut tarkistelemaan, ja meni kepistä yli. Kiskoin takaisin ja annoin mennä uudestaan, nyt ilmaisi. Vikan kepin ilmaisi hienosti. Selvästi lisäsi vaikeusastetta kun oli tosi kuiva maasto ja aika vanha jälki.

Tänään agitreenit, Timo kouluttajana. Tein Saran kanssa, rata oli aika haastava, siihen nähden siis aivan superhyvin kun päästiin 14 ekaa estettä puhtaasti heti ensiyrityksellä. Erityisen tyytyväinen olen hankalan puomi-putki-erottelun onnistumiseen ja radalla ollut pöytäkään ei tuottanut ongelmia. Kokeiltiin sitten vaihtaa muutama ohjaus, kokeilin mm. leijeröintiä kepeille, Sara tekee kyllä tosi nätisti mutta vauhti hidastuu selvästi kun on kaukana musta. Aalta aika tiukka käännös, meni pari ekaa kertaa tosi kauniisti, mutta sitten alkoi ennakoimaan käännöstä ja loikkasi sivuun. Otettiin lopuksi lisää aata, kun jäi kaivelemaan, nyt meni ihan ok kun tehtiin suoralla. Stepsun kanssa en ehtinyt tehdä muuta kuin juoksukontakteja.