Kunnollisella koiraihmisellä koirat osallistuvat kaikkeen, joten myös Sarppa ja Muffi saivat viettää varsin aktiivisen vapun :) Maanantaina tytöt pääsivät haalarikansan mukaan juhlimaan prevappua Suomenlinnaan, jossa pelattiin perinteinen Eky vs. Sampsa -pesispeli. Laivamatkalla molemmat olivat aivan rauhallisia ja normaaleita, Sara on ollut Suomenlinnan lautalla joskus ehkä vuoden (?) ikäisenä ja Stepsu ei varmaan koskaan. Pesiksen katselun ohella Sara pääsi myös pelastamaan Suomenlinnan raunioihin eksyneen haalariasuisen Emman. Ensin vasemmalle pimeään tunneliin suora löytö, meni hienosti ja epäröimättä tunneliin. Sitten oikealle ihan tavallinen suora löytö ja ilmaisu. Meidän "etulinja" meni kävelytien yli, ja just kun olin lähettämässä Saraa, kävelytielle ilmestyi kauhea ruuhka ihmisiä ja jouduin odottelemaan varmaan 5min että ihmiset kävelivät pois. Eipä Saraa haitannut odottelu, tai alueen läpi poikittain vaeltavat ihmiset, teki oikein kauniin ja suoran piston ja ilmaisi. Sitten vielä vasemmalle toiseen tunneliin löytö ja suorapalkka, tässä joutui hetken etsimään, mutta sai hajun tunnelista ja löysi. Pesistäkin tytöt pääsivät pelaamaan, kun käytiin pelin jälkeen lyömässä tennispalloa muutaman kerran koirille :)

9905641_orig-normal.jpgTytöt ja Simba Suomenlinnassa. c Emma Alve

Tiistaina kävin iltapäivällä kävin tokoilemassa pulkkamäen päällä. Stepsu teki luoksetulon loppua, ruudun loppuosia ja ruutua. Luoksetulon loput oli huonoja, jää kauas tai meni maahan. Ehkä pyydän sen tokokokeessa suoraan sivulle... Ruudun loppuosat sen sijaan oli hyviä, ja samaten ruudut. Kerran jäi eteen, mutta korjasi heti itse ruutuun, muuten haki tosi kivasti suoraan oikealle paikalle. Merkistäkään ei tarvinnut vääntää, jee! Sarppa teki taas juoksuseuraamista ja muutaman stopin puun kierrosta. 

Tiistaina illalla koirilla oli ilmeisesti ollut rankat vappubileet, koska aamulla joku oli oksentanut mun sohvalle... Tosi kiva!! Onneksi emännän juhlinta ei ollut ihan niin rajua :)

Keskiviikkona iltapäivällä käytiin Sarpan kanssa tottistelemassa, otin seuraamista, noutoa 2kg kapulalla, hypyt sekä eteenmenon. Sarppa oli tosi täpäkkänä, noudot vauhdikkaita, metrisen hyppäsi ekalla heitolla myös takaisin :O Tokalla heitolla tuli sitten esteen kautta. Palkkasin molemmat, mitä tahansa kunhan ei laamaile esteen takana. Estenoudossa sen sijaan yritti ekalla kiertää takaisin tullessa kun heitin niin vinoon, en kelpuuttanut vaan vein kapulan kanssa takaisin, uusinnalla oli hyvä ihan kokonaan. Lopuksi vielä eteenmeno, oli ihan suora. 

Tottiksen jälkeen käytiin vielä Emman ja Villen kanssa juoksemassa, olipas mukavaa pitkästä aikaa hikoilla ihan kunnolla lenkkipolulla :D Ja ihanaa, kun ulkona pärjää jo t-paidassa (ainakin juostessa...).