Fisu testasi tänään voivotteluluokan liikkeet läpi, tarkoituksena katsastaa, missä mennään ja milloin sen kanssa voisi suunnitella seuraavaa kisaa. Liikkurina meillä oli Jenni, ja tehtiin liikkeet kahdessa osassa. Tein kaikki muut liikkeet kaukoja ja paikallaoloa lukuunottamatta ihan kokonaisina ja kokeenomaisesti. 

Seuraaminen: oli aika tiivistä ja välillä yritti puskea eteen, juoksussa pomppivaista. Kontaktin piti tosi hyvin ja tuntui intensiiviseltä ja voimakkaalta. Ihan ok kokonaisuutena, käännökset siistejä ja perusasennot ok.

Zeta: arvottiin asennoiksi istu ja seiso. Molemmat heti kerrasta oikein, suorat ja vakaat asennot ja seuraaminen ihan ok. Loppuperusasennossa jäin vahingossa niin lähelle merkkiä, että Fisun olis pitänyt istua merkin päälle, niin ei sitten istunut.

Luoksetulo: sivulta maahan ihan pikkuisen vino sisäänpäin. Tuli luoksetulon tosi kovaa eikä yhtään odottanut pysähdystä, niin stoppi vähän valui vaikka jarrutti kyllä niin tehokkaasti kuin märällä nurmella pystyi. Eteentulossa jäi vähän liian kauas, pyysin korjaamaan. Perusasento ok.

Ruutu: tosi hieno kokonaisuudessaan! Ei ennakoinut pahasti stoppia, haki paikan ihan täydellisesti eli keskelle taakse, maahan nopea, sivulle tosi nopeasti ja hyvin jarrutti seuraamaan (tätä ei olla ikinä edes testattu aiemmin näin pitkällä matkalla). 

Ohjattu: haettiin oikea, ja ruutu oli lähetyspaikan kohdalla oikealla. Virittelyssä katsoi vaan ruutua ja olin ihan varma, että lähtee sinne. Seuraaminen ihan ok, stoppi merkille ok, ja nouto aivan loistava! Ei mitään epäröintiä ruudun suuntaan, siisti nosto, toi ihan reippaasti, ja jopa eteentulo suora! Loisto kala!!

Hyppynouto: oli nopea ja innokas, eteentulo ihan pikkuisen vino vasemmalle.

Tunnari: haistelu siisti, nappasi varman näköisenä oman heti kun osui kohdalle, luovutus nopea ja suora, mutta kun kumarruin ottamaan kapulaa, pudotti sen. Tätä pitää treenata.

Kaukot: tehtiin lyhyellä matkalla, ehkä 3m päästä kaikki vaihdot kertaalleen läpi, kehuin rauhallisesti asennoissa pysymisestä. Yllättäen tekikin aivan SUPER vaihdot, kaikki kerrasta oikein ja tosi kivalla tekniikalla! Oikea takajalka teki pienen ylös-alas pompun s-i vaihdossa, muutan pysyivät kyllä kuin liimattuina paikallaan. Sisällä kaukot on jo jonkun aikaa olleet ihan kivat, mutta ulkona on ollut sen verran enemmän vauhtia, että on sählännyt niissä, nyt kuitenkin teki ihan täsmälleen samalla tavalla kuin sisällä.

Kokonaisuuteen oon tosi tyytyväinen. Liikkeet on hyvällä mallilla, pientä viilattavaa toki löytyy, mutta suuret linjat on nyt jo kivasti hanskassa. Liikkeiden alkuun pitää selvästi kiinnittää huomiota, nimittäin aika monessa liikkeessä tuntui olevan vähän lentoon lähdössä ja vilkuili eteenpäin etsiskellen kentältä ruutuja ja kapuloita. Perusasennot oli kaikissa liikkeissä suht hyvät, ihan vähän meinaa välillä jäädä vajaaksi. Palkkasin liikkeiden välit namilla, ja tuntui olevan sen suhteen ihan tyytyväinen, ei yrittänyt väkisin kaivaa lelua mun taskusta. Paikallaoloja pitäisi päästä tekemään porukalla, että tottuisi vieraiden käskyihin, tokoringin treeneissähän se reagoi niihin. 

Muutenkin Fisu on ollut nyt aika loistava, mitä sitten ollaankin tehty. Kotitreeneissä kaukot on menneet tosiaan kivasti, ja vaihdot alkaa näyttää hyviltä. Maanantaina Fisu pääsi aksaamaan kun kävin kouluttamassa Ojangossa, tehtiin irtoamistreeniä. Irtoaminen itsessään ei ole mikään ongelma, kyllä irtoaa, mutta sitten kun sen vielä saisi irtoamaan sinne mihin ohjaan eikä omavalintaisille esteille... Nyt ei kuitenkaan pudotellut rimoja. Tiistaina Fisun omissa aksatreeneissä oli Anna kouluttamassa, ja voi hitsi, kun me oltiin hyviä! Tuli sellainen fiilis, että meistä voi jopa tulla joskus jotakin. Fisu kulki tosi kivasti, kääntyi nätisti, aalla hienot kontaktit, kepit joka kerta oikein, ja nyt tehtiin taas kerran niitä takaakierto-päällejuoksuja, ja ne TOIMI!! Ainoa, mikä nyt ei toiminut, oli puomi, jäi jostain syystä koko ajan tosi ylös. 

Stepsu on treenannut nyt tokossa eteenlähetystä. Keskiviikkona treenattiin urheiluhallin seinustalla ja lähetin tarkoituksella seinää kohti. Aika kivasti se kyllä irtoaa, sellaista järkevää, hallittua laukkaa, josta se on helppo pysäyttää. Suuntakin on kyllä enimmäkseen suora. Tunnaria tehtiin myös keskiviikkona, kivasti toimi. Tänään Stepsu teki eteenlähetystä häiriöillä eli laitoin vierekkäin hypyn, merkin ja lelun ja lähetin lelulle. Kerran yritti hypätä, mutta muuten meni kivasti. Lopuksi tehtiin kiertohyppynoudon loppuosaa, eli kapulan palautusta hypyn kanssa. Haki nätisti hypylle joka kerta, tässä ei ongelmaa.  Sarakin on päässyt tokoilemaan, keskiviikkona testasin sen kanssa eteenlähetystä seinää päin ja tunnaria myös. Eteenlähetys on ihan super, Saralla on pk-eteenmeno niin vahva, että 10m eteenmeno on aivan lasten leikkiä. Tunnari sen sijaan oli vähän unohtunut, toi ihan iloisesti väärän :D

IMG_9718.jpgIMG_9706.jpgIMG_9699.jpg