Sara on ollut viikonlopun Kaisin matkassa Joensuussa, kävivät kisaamassa 2 starttia agia. Hyl molemmilta, mutta ensimmäinen rata oli kuulemma oikein hyvä, hyl vasta ihan viimeisillä metreillä. Heh, ensi viikolla mä pääsen sitten itse juoksemaan sen kanssa 3 starttia ;)

Stepin kanssa treenattiin eilen tokoa Baronan kauimmaisella kentällä. Sinne kävellessä jouduttiin vähän matkaa kävelemään autotien reunaa, siihen oli jostakin autosta valunut bensaa/öljyä, ja huomasin vähän liian myöhään sen. Märältä tieltä öljy roiskui veden mukana pitkälle Stepin jalkoihin ja vatsakarvoihin... Kotona yritin pestä sitä pois fairylla, ei lähtenyt, sitten perusvoiteella, ei lähtenyt silläkään :( Toivottavasti tuo ei saa mitään myrkytystä. No, sitten niihin treeneihin, meni aika kivasti. Treenattiin paikallamakuuta, seuraamista, ruutua, luoksetulon stoppia ja ohjatun merkkiä. Paikallamakuuta sen aikaa kun rakensin ruudun, sieltä ylös oikein hienosti! Seuraaminen oli tosi nättiä, vähän ehkä pomppi, mutta paikka oikein hyvä ja pään asento ihan super. Tehtiin erikseen namin kanssa kaikkiin suuntiin, meni kivasti. Sitten ruutu 2 kertaa, ruutu oikealla takaviistossa. Ei mitään ongelmaa, hyvin bongasi, siellä lelu valmiina. Sitten luoksetulon stoppia kierrolla, oli ihan ok. Toimii erityisen hyvin kun pääsee tulemaan ihan lähelle, tätä voisi hioa enempi niin että pysäyttää vasta kun on ihan lähellä. Sitten ohjatun merkkiä, tähän olen erityisen tyytyväinen. Muutaman kerran hipsutteli, mutta enimmäkseen oli oikein reipas eikä häiriintynyt kapulasta (oli vaan yksi mukana, laitoin sen keskimmäiseksi). Siirsin kapulaa vähitellen lähemmäksi, lopulta niin että oli n. 4m päässä merkistä, ja ei yhtään häiriintynyt, jess!!!! Palkkasin vaihetelevasti namilla ja lelulla, jos oli oikein hyvä, sai kunnon saalispalkan, jos ei ihan niiin hyvä, sai namin. 

Treenin lopuksi otettiin haukkuja pitkästä aikaa. Voi vitsi, huhhuh miten hirmuinen into! Aivan sairaalla tahdilla paukuttaa, sellaista konekivääritulta ;) Stepsu on varmaan käsittänyt, että mitä nopeemmin haukkuu, sen parempi... Höpsö pikkuinen. Tehtiin myös sellainen haukkutreeni, että menin itse sellaisen betonirenkaan sisään ja haukutin sieltä, että tottuu siihen että haukuttava ei ole aina näkyvissä. Hyvin haukkui sieltäkin ;)