Eilen käytiin agiliitelemässä hallilla agiliitelemässä tyttösten kanssa. Kouluttaja ei ollut paikalla, joten treenattiin jotai pientä radan pätkää. Saran kanssa ongelmaksi muodostui kepeiltä kääntyminen oikealle, kun itse olin keppien vasemmalla puolella, enkä mennyt lainkaan keppien toiselle puolelle. Laitoin lelun keppien lopetuksen viereen ja vapautin Saran siihen. Sen jälkeen meni hyvin, saatiin sairaan hienoja käännöksiä. Muutenkin Sara meni ihan kivasti, muutama rima tuli alas. Step oli vähän hankalalla päällä, ei irronnut sivusuunnassa, vaan meni esteiden ohi ja kääntyi mun eteen. Palkkailin sitten pallolla irtoamisesta, ja humputeltiin rata läpi. Laitoin keppeihin ekaan ja vikaan väliin kaaret, ja mentiin kepit osana rataa, jyrkästä umpikulmasta lähestyen. Step meni ihan kivasti, pari kertaa lopetti kesken, mutta pääasiallisesti ihan hyvin. Vauhti ei edelleenkään päätä huimaa, mutta hyvin kestää kuitenkin mun irtoamisen.

Tehtiin kontakteja molempian kanssa, Saralle ensin puomin alasmenoa namin kanssa että saatiin vauhtia mukaan, menikin sairaan hyvin, voikun menisi kisoissakin tuollein. Keinu ok ja Aa hyvä, Aa on tosin kisoissakin yleensä ihan siisti. Stepsu teki myös puomia, se meni kivasti, keinua niin että autoin kädellä, jolloin menee loppuun asti. Kokeilin myös ilman apua, ekalla teki lentokeinun :O Tokalla sitten liiankin hitaasti, eli jarrutti jo puolenvälin jälkeen ja siitä vasta kontaktille. Aa oli hyvä myös.

Kokeilin Stepin kanssa tokohyppyä ekaa kertaa, joo ei oo kamalan vaikea liike ;) Joku 5 toistoa niin että vein/heitin lelun esteen yli, käskyllä hyppy sai mennä hakemaan. Sitten ilman lelua, hienosti loikkasi, palkkasin heti heittämällä lelun. Sitten hyppy ja seis, hyvin pysähtyi, seis on aika vahva käsky jo valmiiksi, sitä ei tässä tarvitse juuri treenata. Sitten vielä muutama lelun kera.

Lopuksi otin vielä Stepin kanssa keppejä ilman kaaria, huomasin kauhukseni että se on toispuoleinen!!!! Kun olen itse koiran oikealla puolella, menee hyvin, kun olen vasemmalla, jättää vikan välin! Mä en tiedä miten tämä on päässyt tapahtumaan, mut niin se vaan on. Nyt menee helpompi puoli hetkeksi pannaan, jatketaan sitä kun vasen puoli menee hyvin. Saran kanssa otin lopuksi vähän vaan pyörittelyä hypyillä, palkkasin käteentuloista. Otettiin kans muutama irtoaminen, hyvinhän ne aina treeneissä menee.