Oltiin tänään Stepin kanssa Kirkkonummen hallilla tokon tuomarikollegiossa. Tilaisuus oli käytännössä epävirallinen kisa, jossa sai kuitenkin palkata liikkeiden välissä. Tuomarikokelaita oli 3, ja lisäksi paikalla oikeat tuomarit Carina Ranne ja Kaisa Lähdesmäki, jotka arvostelivat liikkeet kokeenomaisesti. Paikallaolot tehtiin EVL-koirien kanssa yhdessä, eli Step teki myös istumisen ja makuun EVL:n kaavalla. Tässä meidän arvostelut, tai siis se mitä muistan ;)

P-istuminen: 10 molemmilta, ihan ansaitusti, hienosti se siellä nökötti, ei liikkunut yhtään.

P-makuu: 0, pieni porsas meni molempien edellisten käskyllä maahan, ja komensin sen tietysti sieltä ylös. Voittajaluokassahan tätä ongelmaa ei onneksi vielä ole ;) Muuten makasi kyllä hienosti, maahanmeno ja nousu nopeita, oikein hyvin siis.

Seuraaminen: Carina 7, Kaisa 8. Oli tosi levotonta aluksi, ihmetteli viittä tuomaria ja liikkuria jotka pörräsivät ympärillä, pää pyöri ja seilasi ties minne... Loppua kohden alkoi keskittyä ja seurasi ihan ok.

Istuminen: 9 molemmilta, muuten ok mutta voisi istua nopeammin -tiedän, mutta kun on tuolla mielentilalla (kyttäsi ruutua), ei kykene parempaan.

Luoksetulo: 6 molemmilta, seisomisessa valui, maahanmeno ihan ok, ja eteen tuli, mutta ennakoi sivulletulon, hyi hyi! Vika pätkä oli hitaampi kuin muut, ei tosin mikään kovin paha ero, tuli reipasta laukkaa kuitenkin.

Ruutu: Carina 9, Kaisa 9,5. Tästä mä olen hyvin iloinen! Virittelyssä bongasi hienosti, käskyllä ihan suoraan ja kovaa keskelle, jossa ripeä maahanmeno, ei ennakoinut kutsua. Ainoa mistä siis meni pisteitä oli banaani-luoksetulo.

Hyppynouto: Carina 8, Kaisa 9, luovutuksessa korjasi asentoa lähemmäs.

Metallinouto: 10 molemmilta, oli hieno :)

Tunnari: 8 kai, en ihan muista. Meni aika kovaa kapuloille, nuuski kuitenkin rauhallisesti ja otti oman, mutta pureskeli matkalla takaisin.

Kaukot: Carina 9, Kaisa 10. Näistä olen -tosi- ylpeä, ne oli oikeesti hienot! Kaikki meni just niinkun on opetettu, vähän kääntyi poikittain mutta muuten pysyi paikallaan.

Kokonaisvaikutelma: 10 iloisestihan se teki :)

Kokonaisuudessa siis ihan hyvin, ei mitään kovin vakavia virheitä, ainoa mikä vähän harmittaa on tuo hiton luoksetulo! Se ei oikein ota onnistuakseen, ei vaikka kuinka treenaan! Paikallaolon steppailut johtuu ihan vaan treenin puutteesta, ja voittajassahan tuota ei tosiaan voi käydä kun kaikki käskee maahan yhtä aikaa. Tässä vaiheessa näyttäisi olevan paketti kasassa niin että kyllä se 1-tulos pitäisi tulla, mutta eihän sitä tiedä jos vaikka joku liike hajoaa ihan täysin ennen kisoja.