Oltiin eilen ja tänään kisaamassa agia Saran kanssa. Eilen Kirkkiksellä oli hiukan vallatonta menoa, eka rata oli tosi vaikea, ja Sara ei ollut kyllä yhtään hanskassa, hyl tuli jo 4. esteen jälkeen, Sara karkasi läheiselle hypylle, ei kuunnellut pätkääkään vaikka käänsin ihan ajoissa, eli hyl. Sen lisäksi taisi tulla myös yks rima ala. Kontaktit otin sitten maltilla, eli puomin ylösmenoon pysäytin, meni vähän pitkäksi mutta pysähtyi kuitenkin, alastulon tuli kans ihan nätisti, Aan myös ihan ok. Toinen rata oli vähän helpompi, mutta Saralla taas vähän turhan kova vauhti päällä, meni ensin ohi yhdestä hypystä ja hajotti seuraavan hypyn kokonaan. Vähän matkaa mentiin jopa nätisti, Sara kääntyi kivasti välistävetoon ja puomin haki hyvin aika hankalasta kulmasta, alasmenokin hyvä, mutta sitten yksi putki osui matkalle väärin päin. Hassu otus, oikea putken pää oli ihan tyrkyllä, joten huikkasin vaan että putkeen, ja kas, se haki kuitenkin sen väärän pään joka oli paljon kauempana. Siis toinenkin hyl. No, eipä se mitään kun virheitä oli alla. Loppurata meni kivasti, Aan kontaktit oli hyvät vaikka Aa mentiin kahteen kertaan.

Käytiin siinä kisakirjoja odotellessa ottamassa Stepille ja Draculle viestiä. Molemmat juoksi 5 matkaa, hauskaa oli! Kumpikaan pennuista ei juuri tarvitse mitään apuja ja vauhtia riittää kyllä molemmissa vaikka muille jakaa.

Kävin viemässä Stepin kotiin ja menin illaksi ja yöksi Santille ja koirat saivat riekkua koko illan keskenään. Tänään aamulla suunnattiin Myyrmäkeen Lemmikkimessujen agilitykisoihin. Ihanaa oli päästä mukavaan lämpimään sisähalliin mattopohjalle kisaamaan, ulkona oli ihan sairaan kylmä! Eka rata oli ihan helppo suoralinjainen kiitorata, ei mitään kovin kamalia ansoja tai käännöksiä. Sara oli tosi kuuma, meni ihan kamalaa vauhtia mutta jollain ihmeellä sain sen aina pelastettua juuri ennen kuin meni väärälle esteelle. Kaksi aivan järkyttävän isoa kaarrosta tuli matkalle, toisessa Sara oli jo ihan menossa Aalle joka ei siis kuulunut rataan, mutta yllättäen kääntyi pois kun karjaisin "Sara" niin kovaa kun keuhkoista lähti. Ja kun kaikki rimatkin pysyi ylhäällä ja kontaktit oli ok, niin tehtiin sitten eka 0-rata kolmosissa ;) Vaikka jättiläiskaarroksiin menikin sairaasti aikaa, niin silti tultiin 3. sijalle ajassa -10,83s. Toinen rata oli vähän vaikeampi ja kiemuraisempi, etenkin alku oli mun mielestä hankala. Sara lähti hyvin mutta kepeille tullessa käänsin pikkuisen liian myöhään ja koska mattopohja on liukas, Sara liukui mun päälle ja siitä kosketusvirhe. Kepit aloitti kuitenkin oikeesta välistä, mutta jätti sitten vikan kepin välistä! No, korjasin pelkän vikan kepin ja jatkettiin. Aan kontakti ihan nätti, vähän matkaa mentiin nätisti kunnes... Keinulle tultiin kahdelta melkein suorassa linjassa olevalta hypyltä ja Sarahan kerrytti siinä itselleen aivan karmean vauhdin ja vaikka kuinka huusin että odota niin siitä se rynni suoraan yli, keinu hädin tuskin ehti liikahtaa! Hyi mikä sika! Otettiin keinu uudestaan, nyt kyllä hidasti nätisti mutta ei pysähtynyt, joten laitoin sen vielä kolmannen kerran keinulle, annoin sen odotella siinä ja sitten äkkiä pois radalta. Eli hyl näin vaihteeksi. Harmi, olis ollu mielenkiintoista päästä tekemään rata loppuun, lopussa olis ollut tiukkaa ohjausta vaativa kohta, mut en halunnut palkata Saraa tollasesta sikailusta.