Viime viikolla käytiin tokoilemassa Tiian kanssa Vermossa. Otin Stepillä uutta idaria (edelleen olen itse ihan yhtä pihalla!!!!), seuraamista (hyvää oli), ruutua (ei minkään laista ongelmaa, en tiedä mitä se edelliskertainen oli), ohjattua (oikea hyvä, vasemmasta luovutus vino), luoksetulon stoppia (huonoja, enkä tiedä mitä niille voi tehdä), ja tunnaria (aivan liian korkea vire, maisteli ja koitti jopa tuoda väärän, nenää käytti vasta kun ärähdin kapuloille tullessa, ja ainoa hyvä tunnari oli, kun piilotin oman kokonaan ja väärät oli näkyvissä). 

Sarppa teki seuraamista, jättöjä, luoksetulon ja ruudun, ihan hyviä kaikki. Niin ja eteenmenon maahanmenoja tolpankierrosta.

Keskiviikkona oli valkkuryhmän agitreenit, Timo kouluttamassa. Treenasin Saran kanssa, rata oli taas melkoista juoksemista höystettynä muutamalla takaakierrolla. Sarppa oli ihan superhieno, päästiin pitkä ja vaikea rata läpi pätkissä ihan kokonaan :) Etenkin leikkaukset toimi sen kanssa ihan täydellisesti, ihanaa!

Sunnuntaina suunnattiin Stepin kanssa Turun KV missikisoihin. Pesin Stepin viikkoa etukäteen, mutta silti ei meinannut selkäkarvat ehtiä laskemaan. Oltiin aika viime tipassa paikalla, koko halli oli aivan tupaten  täynnä, eikä yhtään kehää ollut tyhjillään, että olisin päässyt juoksuttamaan Stepsua vähän ennen omaa kehää. Oltiin avoimissa nartuissa, olisko siinä ollu joku 8 koiraa meidän lisäksi, iso luokka oli! Yksilöarvostelussa seisotin Stepsua "väärin" päin, kun sillä on vasemmassa kyljessä sellainen valkoinen laikku, jatketta valkoisista vatsakarvoista, ja näyttää vähän hassulta niin päin. Seisoi oikein kauniisti ja ryhdikkäästi, tuomarille heilutti häntää iloisena, ja otti kontaktia. Juostessa oli tosi innoissaan, kipitti häntä pystyssä sen näköisenä kuin omistaisi koko maailman, höh. Yleensä ei nostele häntää muuta kun muiden koirien kanssa leikkiessä, tai treenatessa. Yritin murista sille että "rrravi", jolla yleensä hidastaa vähän vauhtia, ja vire laskee, mutta ei auttanut yhtään, Stepsulla oli ihan liian hauskaa. Arvostelu oli tälläinen: Very nice temperament. Typical head. Sensitive ears. Balanced in body. Good bones and feet. Correct coat. Shows herself well. Moves freely. Sometimes the tail is carried too high. Tuloksena AVO-ERI AVK4. SA:ta ei herunut. Harmittaa tuo hännän käyttö, kun muuten tuomari selvästi tykkäsi Stepistä... Ei oikein sovi näköjään nää sisänäyttelyt Stepsulle, kun on ahdas tila ja paljon kaikkia ihania ihmisiä ja koiria, eikä tilaa juoksuttaa näyttelypaikalla ennen omaa vuoroa.