Tänään kisaamaan molempien kanssa JAU:n kisoihin Hyvinkään koiraurheilukeskukseen. Molemmille 3 starttia, 2 ekaa tuomaroi Tuija Kokkonen, vikalla Anne Savioja. Eka rata oli hyppäri, ihan kiva loppua lukuunottamatta. Lopussa inhottava vauhtisuora ja sen jälkeen piti tehdä tiukka leikkaus, hyppy ohjasi suoraan väärälle esteelle. Olin myöhässä kisoista, ja kisat alkoi etuajassa... Olin ilmopisteessä kun rataantutustuminen alkoi... Ei muuta kun Sara naulakkoon kiinni ja tutustumaan, puolet ajasta meni siihen että etsin seuraavaa estettä :( Ei todellakaan hyvä. Oltiin toka lähtijä, en ehtinyt yhtään käymään rataa läpi mielessä, lämmittelemään itseä ja koiraa, saati ottamaan mitään lämppäesteitä. Mä inhoan lähteä noin alussa! Rata meni sen mukaisesti, kakkoshypyllä ei lukenut sylkkäriä oikein, pyörähti väärään suuntaan ja siitä kielto. Suoralta putkelta kääntyi väärään suuntaan, ja seuraavalla putkella meinasi hakea väärään päähän, sain kalastettua mukaan mutta kielto sitten siitä oikeasta päästä (oli pimeä kulma). Muuten kai ihan ok rata. Tulos 10vp.

Stepin rataan ehdin jo sitten keskittyäkin, ja se olikin huomattavasti parempi. Alkuun myös sen kanssa sylkkäri, oikein hienosti onnistui. Pimeässä putkessa no problem, kepeille haki hienosti avokulmasta, ja pujotteli loppuun vaikka vähän ennakoinkin keppien jälkeistä käännöstä. Stepsun rata oli lähestulkoon täydellinen tokavikalle esteelle asti, siinä ei vaan lähtenyt lukemaan leikkausta, kääntyi katsomaan mua ja tuli esteestä ohi :(((((( Harmitti niin paljon, kun siihen asti tosi kaunis rata :( No, en jaksanut enää ohjata loppuun ja hyl.

Toka rata aika inhottava agirata, en tykännyt oikein mistään kohdasta... Loppu aivan kamala, siihen oli käytännössä pakko vääntää vähintään 2 kökköä takaaleikkausta, ja kulmat oli tosi ikäviä maxikoiralle. Sara teki tosi hienoa rataa, ei valunut yhtään, ja kontaktit oli hienoja. Loppu"suoran" leikkaukset oli vähän kökköjä, mutta toimi. Oli hypännyt jo tokavikan esteen, kun mä leikkasin aika läheltä estettä, siitä ohi juostessa mun käsi osui siivekkeeseen ja se kaatui :((((( Tosi kiva, Sara teki kyllä nollan mutta mä sain virheen. Ihan pikkasen vaan otti päähän. Tulos 5vp ajassa -6,46s. En kyllä tiedä miksi saatiin vitonen, eiks sen pitäs olla hyl jos ohjaaja "suorittaa" esteen?

Stepsun kanssa radalle lähtiessä sellanen fiilis, et ei tuu yhtään mitään... Jos ekalla radalla ei lukenut ensimmäistäkään leikkausta, niin miten tällä radalla sitten onnistuis kolme leikkausta peräkkäin?? No alku meni hyvin, puomilla nätti kontakti, aalle pysähtyi ihan kunnolla kun en tajunnut heti vapauttaa (Saran kanssa kun ei tarvii muistaa sanoa mitään...). Keinulla valssi, hidasti tosi paljon muutenkin hidasta keinua... Sitten se kauhea loppusuora... En ollut vielä tässäkään vaiheessa ihan varma miten ohjaan, ratkaisin asian niin että hipsuttelin jossain kaukana Stepin takana, mutisin jotain epämääräistä ja toivoin että se hyppää sattumalta oikeat hypyt :D Hyvä tekniikka, koska se toimi! Hidashan se oli kun joka väliin tuli vähän ylimääräistä, vikaan enemmän kun siinä olin jo niin kaukana takana ja joutui vähän odottelemaan. Nollalla kuitenkin maaliin, jee! Tulos 0vp ajassa -5,43s, sija 4./67 ja SERT-A!!! Jes, eka nolla kolmosista ja heti lähti AVA-kello käyntiin :) Eikä me huonoille hävitty, sijat 1-3 meni Linnojen perheelle, Step oli vain sekunnin kymmenyksen Niinun Reitä hitaampi. Hieno Muffe, vaikka rata ei ollutkaan kovin hieno...

Vika rata oli tosi kiva, ei mikään kovin vaikea. Saran kanssa yksi paha kohta, aan jälkeen loiva takaakierto muurille. Päätin ohjata poispäinkäännöksellä, enkä edes yrittänyt ehtiä tyrkkäämään taakse. Alku meni tosi hyvin, kääntyi tiukasti, keinu hieno. Keppejä ennen tiukka käännös hypyltä, hidastin kyllä mutta silti rima alas :( Tämä menee kyllä Saran piikkiin, ihan turha riman tiputus. Muuten oli tosi siisti rata, aan jälkeinen käännös meni hyvin, puomilla pysäytin ylösmenoon, pysähtyi :) Loppuun sikamakee päällejuoksu, tosi hyvä fiilis jäi radasta, kovaa mentiin ja ohjauksellisesti aika täydellinen rata. Tulos 5vp ajassa -9,93s.

Stepsun kanssa muuten samat ohjaukset, mutta valssasin ennen aata ja otin takaakierron työntämällä, kun Stepsu kerran pysähtyy kontaktille. Alussa valui vähäsen, muuten ok. Keinu tosi hyvä, paljon nopeampi kun edellisellä radalla. Kepeille ok, rima pysyi ylhäällä. Keppien jälkeisellä hypyllä sitten valssi, olin vähän myöhässä, jäin liian lähelle hyppyä ja rima alas :(((( Siinä meni tupla... Loppurata ok, tein extempore päällejuoksun samaan kohtaan kun Saralle, toimi hyvin. Tosi hyvä rata oli, ja tuntui tosi nopeelta, rataprofiili oli sellainen että Stepsu pääsi kunnolla tykittämään. Tulos 5vp ajassa -10,07s (Step oli siis Saraakin nopeampi :O ). Yhtään ei kyllä tunnu olevan jumissa sen rengasepisodin takia, hyppää hyvin ja liikku puhtaasti.