Oltiin tänää taas treenaamassa porukalla, samassa tutussa paikassa Kannelmäessä. Alotettiin paikallaoloilla, Sara ja Step istuivat ensiksi molemmat, ja hienosti istuivat. Sitten makoilua, myöskin hienosti. Otettiin myös luoksepäästävyydet, Step istui ihan kiltisti sivulla. Sitten siirryttiin ottamaan pitkästä aikaa ohjattua Stepin kanssa. Otettiin 2 kertaa molemmat puole palloilla, etäisyys merkiltä palloille ekalla oli jotai 7-8m. Tosi kivasti meni, hyvin on suunnat muistissa. Sitten siirsin pallot pari metriä kauemmaksi, eli oltiin jo lähellä sitä lopullista 10m matkaa. Hyvin meni jälleen. Otettiin loppuun vielä suunnat pallon heitolla. Sitten otettiin noutoa, myös pitkästä aikaa kapulan nostoa. En oikeen tiedä miten tässä pääsisi eteenpäin, hienosti nostaa kun olen lähellä ja ohjaan jalalla pennen kapulan taakse, mutta en tiedä miten saan kasvatettua etäisyyttä. Otettiin myös pari luovutusta, aluksi jäi liian kauas, korjasin, ja toi paremmin. Sitten mentiin ottamaan seuraamista, Tiian kuvasi samalla. Stepillä oli keskittyminen vähän heikkoa, kaikki muu tuntui kiinnostavan ja se vilkuili jatkuvasti muualle. Silloin kun keskittyi, seurasi kyllä hyvin. Täytyy varmaan treenata seuraamista enemmänkin vaan kotona ja kimppatreeneissä tehdä jotain muita juttuja. Otettiin sitten luoksetuloa, se meni onneksi hyvin. Tehtiin ensin stoppia, aika varovasti Step pysähtyi, ei niin näyttävästi kun kotona, mutta toimi kuitenkin. Siihen voi toki vaikuttaa se, että kenttä oli paikoitellen ihan jäässä ja tosi liukas. Sitten suorana luoksetuloa, kovaa tuli kuten yleensä. Penne meni sitten kiinni, ja otin Saran vuoroon. Tehtiin eka kertaalleen ruutu pallon kanssa, ja sen jälkeen seuraamista. Haukutin ensin, ja sitten liikkeelle. Aluksi painoi ja edisti vähän, loppua kohden tasaantui. Muutama sairaan hyvä täyskäännös saatiin, muutenkin käännökset oli tosi buenoja. Otin aika pitkän kaavion, ja hyvin kesti vietti ylhäällä.

Vaihdoin taas koiraa, ja otettiin Stepin kanssa ruutua. Ensin lelulla 2 kertaa, sitten näytöllä. Voi kökkö, edelleen jää liian eteen! On kyllä ruudussa sisällä, mutta en palkkaa kun on liian edessä. Ei taaskaan mitään järkevää korjaus-yritystä, vaan penneli kipitti takaisin sivulle. Uudella lähetyksellä haki sitten oikean paikan ja siitä naksu ja palkka. Otettiin uudestaan näytöllä, mut siitä ei tunnu olevan apua, jälleen haki liian eteen ja jälleen korjattiin. Otettiin sitten loppuun pari kertaa lelulla että saatiin onnistumisia. Sitten mentiin ottamaan tunnaria. Tiia laittoin väärät isoon läjään, ja mä kävin piilottamassa oman ihan lähelle, n. puolen metrin päähän. Hienosti meni ja haisteli, kerran maistoi väärää mutta ei puhettakaan että olis tuonu, ihan selvästi tiesi että tämä se ei ole. Oma löytyi ja toi sen. Otettiin uudestaan, oma vielä lähempänä vääriä (jotai 20cm), tein myös muutama huijaus-piilon. Penne kävi kaikki piilot läpi, ja lopuksi oma löytyi. Matkalla se popsi muutaman pupunkakan, jos olis ollut Sara kyseessä, olisin kieltänyt, mutta penneä en uskalla. Oma kuitenki löytyi, ja siitä palkka. Otettiin vielä kerran niin että vein oman väärien keskelle piiloon, peitin siis edelleen. Hienosti löytyi jälleen, ei maistellut vääriä! Lopuksi vielä kerran niin että Tiia vei kapulan, ei piilottanut, mutta laittoi väärien joukkoon. Just kun Stepsu oli etsimässä, Santi joutui komentamaan Dracua ja pennellä meni korvat luimuun, mutta etsi kuitenkin oman ja toi, siihen lopetettiin.

Pennellä taitaa olla jonkun sortin murrosikä menossa. Valeraskaus oireet kotona on kyllä lakanneet, mutta tänään treeneissä keskittyminen oli aika onnetonta ja itseluottamus on ihan nollassa (näkee ruudussa). Täytyy varmaan miettiä joku treenisuunnitelma, tehdään vaan helppoja ja hauskoja treenejä ja teen enemmän Saran kanssa ja Step saa katsoa vierestä. Eiköhän se motivaatio sillä palaa ;D