Treenattiin tänään päivällä koulun kentällä vaikka olikin aika ällö ilma (satoi ja tuuli ja oli kylmä), kun kohta lähden matkalle ja pitäisi saada liikkeet hyvälle mallille ennen sitä. Alotettiin ohjatulla, nyt otettiin sitten vihdoin oikeilla kapuloilla, keskimmäisen paikalla litran vesipullo täynnä vettä. Ekalla Sara lähti harhailemaan, meni vesipullolle josta väärälle puolelle, kielsin ja otettiin uusi lähetys. Nyt meni oikeelle, mutta pysähtyi sen kohdalle ja katsoi mua vähän ihmeissään. Pyysin sitä tuomaan kapulan ja palkkasin narulelulla. Sitten toista puolta, meni taas eka keskimmäisen suuntaan mutta huomasi kuitenkin kapulan matkalla ja toi sen hienosti. Muutama toisto molempia puolia vielä, vikalla kerralla molemmille puolille meni aivan suoraan kapulalle, ei enää keskimmäisen kautta.
Sitten kaukkareita, otettiin kertaalleen kaikki läpi, vaihdot kyllä nopeita mutta tuli melkein puoli omaa mittaansa eteenpäin! Seiso-maahan vaihdossa se tulee aina eteenpäin, ja se onkin työn alla, mutta nyt myös seiso-istu vaihto on alkanut mättää, tulee siinäkin eteenpäin. Tätä täytyy muistutella nyt vähän, koska tän se on kyllä osannut oikein hyvin. Otettiin sitä muutaman kerran avustuksella, niin että kävelin koiraa kohti ja pakotin liikkeelläni sen peruuttamaan samalla, se toimi hyvin. Seiso-maahan vaihtoa käsiavulla, se oli kans ok.
Sitten tunnaria, ärsyttävää kun Saran suoritus tunnarin kanssa on niin epätasaista. Eilen ei meinannut ollenkaan onnistua ja tänään teki taas ihan täydellisesti. 3 toistoa, joka kerralla toi heti oikean, ei koskenut vääriin.
Loppuun seuraamista. Treenattiin namin kanssa täyskäännöksiä vasempaan, ne alkoi sujua tosi hyvin! Tehtiin joku 5-7 toistoa eka nami kädessä ja sitten muutama ilman, suoritus pysyi yhtä hyvänä ilman namia. Otettiin pk-seuraamiskaavion alkua, eli n. 50 askelta suoraan ja täyskäännös, hidasta kävelyä ja juoksua ja pysähdys. Sara seurasi oikein hienosti, alussa ehkä nojasi vähän mutta haki sitten oikean paikan, täyskäännös erinomainen.