Koska tykkään edelleen kaikista numeroista ja tilastoista, niin katsoinpa taas Sagin intrasta meidän tämän vuoden nollasaldoja agilityn osalta. Tämä vuosi on ollut melkoinen lainakoiravuosi, eli omien koirien kanssa en ole kovin paljoa kisannut, mutta niiden lisäksi sitten lainaliitoa muutaman eri tyypin kanssa.

Sara kisasi vuonna 2014 vain 4 starttia, joista 3 nollaa ja yksi HYL. Nollaprosentti uransa korkein, eli 75% :D En ole vielä varma, oliko Saran kisaura tässä, vai käymmekö juoksemassa vielä muutaman radan ensi vuoden puolella. Jos Saralta kysytään, niin käymme...

Step kisasi vuonna 2014 Suomessa 23 tavallista starttia, SM-kisoissa 3 rataa ja Ruotsissa 4 rataa. Näihin mahtui...

  • 10 tavisnollaa ja 2 nollaa SM-kisoissa
  • Ruotsissa 4 nollaa, joista kaksi voittoa
  • SM-joukkuekultaa ja tittelit SE AVA ja SE AVA-H
  • Nollaprosentti yhteensä kaikilla radoilla 53,3%

Aika huikea vuosi agilityssa siis! Tämä on varmasti Stepin agilityuran huippu, tuosta on kieltämättä aika vaikea pistää edes paremmaksi. Stepin kanssa on ollut kiva kisata, se on mun luottokoira, nollakone joka ei lähde sooloilemaan vaan tekee juuri sen mitä pyydetään. 

Lainakoirista ohjasin Lean koiraa bc Zeroa yhteensä neljä starttia, kaksi ykkösissä ja kaksi kakkosissa. Tuloksina 1-luokassa tupla-0 ja siirto 2-luokkaan, ja kakkosissa 10vp ja 15vp. Ilona-lainabortsua ohjasin 4 starttia ykkösissä, tuloksina 15vp, 20vp ja 2xHYL. Simba-labbiksen kanssa juoksin 3 rataa 3-luokassa, 5vp, ja 2xHYL.

IMG_7733.jpg