Tänään jatkui sitten agilitykisaaminen Purinalla. Eka oli agilityrata, joka oli aika vaikea kakkosten radaksi, ja etenkin nopean koiran kanssa. Taas oli radalla A:n alta menevä putki, tämä on näköjään joku uusi muoti-ilmiö tai jotain! Treenasin rataantutustumisen jälkeen muutaman kerran A:ta lämppäesteillä, sain Saran menemään kivasti A:lle. Sit radalle, alussa en saanut hidastettua ja oikaistua Saraa riittävästi ja se juoksi päälle, siitä kosketusvirhe. Jatkettiin kuitenkin, ja yllättäen A-putki-hässäkkä menikin hienosti! Ei Sara edes katsonut putkeen kun piti mennä A:lle! Jes! En pysäyttänyt kontakteille kun se selvästi kuitenkin hidasti, ajattelin kattoa minkälainen aika tulee. Muurilla käänsin Saraa vähän liian voimakkaasti, palikat tuli alas ja Sara haki kepeiltä 2-välin. Tyhmä minä, ei sitä olisi tuossa kohdassa tarvinnut kääntää noin tiukasti. Loppu menikin ok, eli tulos 15vp ajassa -5,75 ja 19. sija/52. Tässä video radasta: http://uk.youtube.com/watch?v=yBHJhJmDsMg

Otin Stepin autosta ja käytin koirat jäähdyttelylenkillä, laitoin Saran sitten vuorostaan autoon ja mentiin Stepin kanssa pällistelemään agilitytunnelmaa. Step oli tapansa mukaan reipas ja rohkea, kiskoi häntä heiluen sisään halliin (ei ole siis ikinä käynyt siellä ennen) ja olisi halunnut tervehtiä kaikkia. Käytiin tekemässä harjotusesteistä putkea, tällä kertaa jo vähän pidempänä ja kaarevana. Step teki hienosti, palkkasin narulelulla ja kun annoin sen voittaa taistelun, se syöksyi lelun kanssa takaisin putkeen :D Taisi olla hauska juttu. Kävin hyvissä ajoin hakemassa Saran autosta ja käytiin lämmittelemässä pellolla.

Toinen rata oli hyppäri, paljon helpompi kuin agilityrata. Mulla ei ollut enää yhtään tsemppiä jäljellä kun eihän me tehdä hyppärinollilla enää mitään, joten mentiin vähän vasemmalla kädellä rata. Sara teki kuitenkin aivan sikahienon radan, kunnes putkesta syöksyessään kaatoi pituuden. Siinä kohdassa mä en mitenkään vedättänyt sitä, en käskyttänyt ja käsikin oli alhaalla, eli tämä moka menee kyllä ihan Saran omaan piikkiin. Onkohan pikkuneidistä tulossa huolimaton!? Muuten meni ihan ok loppuun, renkaalta käännyttiin 180 astetta viereiselle hypylle, Sara kääntyi renkaalta kuitenkin väärään suuntaan ja joutui kiertämään renkaan toiselta puolelta ja hyppäämään tosi vaikeesta kulmasta, mut rima pysy ylhäällä, aikaa tosin kului aikas paljon tähän kunniakierrokseen. Eli tulos 5vp ajassa -9,45 ja 10. sija/39. Videota en valitettavasti saanut.