Otettiin tokoa nyt päivällä parin päivän tauon jälkeen. Alotettiin luoksetulolla, treenattiin seisomista. Tänään se onnistu tosi hyvin, pysähdykset oli nopeita eikä se koittanut tarjota mitään vääriä asentoja. Otettiin myös läpijuoksuna pari kertaa.
Sitte ruutua, eka pallon kanssa niin että pallo oli muutaman metrin ruudun takana. Se tietty ok. Sit ilman palloa merkille lähetyksen kera. Merkki ok, meni ruutuun kovaa, hidasti raviksi muutaman metrin ennen ruutua mutta jatkoi kuitenkin sisälle asti, jossa stoppi ja pallo lensi palkaksi. Sitten vielä kerran pallon kanssa ilman merkille lähetystä.
Lopuksi ohjattua kaikilla kolmella kapulalla. Eka vasen puoli merkiltä, lähti vähän liikaa keskelle, huomasi keskimmäisen ja näytti vähän epävarmalta, mutta meni kuitenkin vasemmalle ja toi sen. Loistavaa! Siitä isot kehut ja narulelu. Sitten uudestaan vasen merkille lähetyksen kera, merkki hyvä ja nyt meni ihan suoraan vasemmalle ja toi sen. Koko liike oli tosi hieno! Sitten oikeaa, eka täsmälleen samanlainen kuin vasemman puolen eka, eli huomasi kyllä keskimmäisen mutta toi silti oikean, toka kokonaisena liikkeenä tosi hyvä. Sitten otettiin vielä kerran pelkkä merkki namipalkalla, se ok.