Otettiin tänään uudestaan viestiä kun eilinen meni vähän pieleen. Otettiin ihan lyhyt matka ja 5 juoksua ja lyhyet odotukset, että varmasti onnistuisi. Eka pätkä näkönä, ehkä 100m, ja vielä niin että äiti huusi Saraa. Juoksi ihan sairasta vauhtia, yllättäen ;) Jälki ehkä 80m, tuli silti vähän outoa reittiä mun luo, se meni selkeästi yhtä polkua pitkin jota jälki sivusi. Otettiin uudestaan ääniapu 3. pätkälle, ja Sara lähtikin hyvin ja pääsi perille asti. Toinen jälki vähän pidempi kuin edellinen, kuulin sen tulevan mutta se juoksi ohitseni, olin itse pienen mäen päällä, ja Sara juoksi mäen alla eikä siis saanut hajua musta, enkä halunnut auttaa sitä. Se palasi vähän takaisinpäin ja löysi reitin mistä olin kulkenut ja tuli jälkeä pitkin mun luo. Lähetin aika pian takaisin, lähti hyvin ja tosi kovaa. Kaikenkaikkiaan oikein hyvä treeni!

Nyt illalla otettiin tokoa koulun kentällä. Alotettiin ruudulla, eka lähetyksellä merkille ja siitä ruutuun joka n. 30m päässä. Merkki hyvä, lähti ruutuun kovaa mutta pysähtyi liian aikaisin, ehkä puoli metriä ennen ruutua. 
Annoin uuden käskyn ja nyt se haki oikean paikan, pysäytin ja kehuin ja palkkasin. Otettiin uudestaan ilman merkille lähetystä, taas meinasi jäädä liian eteen. Uudella käskyllä siirtyy kuitenkin ruutuun. Onneksi se ei enää mene suoraan maahan, muuten tämä tuottaisi ongelmia. Otettiin vielä kerran vähän lähempää, nyt se hidasti aika paljon enne ruutua mutta meni kuitenkin ruutuun asti ja pysähtyi vasta stopilla. Jätin pallon ruutuun ja siirryttiin ohjattuun.
Eka kapuloiden kanssa molemmat puolet, oikeella lähti suoraan keskimmäisen suuntaan mutta ei yrittänyt tuoda vesipulloa vaan huomasi kapulan ja toi sen. Vasenta puolta varten pistin vesipullon luo myös kapulan, mutta Sara toi empimättä vasemman. Jatkettiin palloilla, otin pelkästään oikeaa puolta kun se on niin hankala.
Sitten otettiin vielä kertaalleen ruutu, johon olin jättänyt valmiiksi pallon, se ok.
Sitten tunnaria. Ekalla nuuski hyvin kaikki ja otti oman, lähti tuomaan mutta kun en heti kehunut, pudotti kapulan ja meni nuuskimaan uudestaan kaikki läpi. Otti uudestaan oikean mutta pudotti taas kun en kehunut ja meni taas nuuskimaan muut läpi. Koska oma oli nyt aika kaukana muista, Sara ei enää huomannut sitä, nuuski vain vääriä edes takaisin. Sanoin hiljaa että katoppa tänne ja näytin kädellä omaa, Sara meni sen luo, nuuskaisi ja toi sen. Siitä isot kehut ja namia. Vaikka Sara nuuski moneen kertaan kaikki kapulat läpi, se ei kertaakaan ottanut väärää suuhun, loistavaa! Se välillä tökkii kapuloita nenällään mutta se ei onneksi nollaa liikettä... Otettiin uudestaan, otti taas oman heti suuhun ja lähti tuomaan tosi hitaasti ja epävarmasti kun en auttanut sitä. Se oli juuri kääntymässä takaisin kun sitten autoin sitä ja se toi kapulan loppuun asti. Vikalla kerralla otti taas heti oman ja toi sen nyt pudottamatta, joskin tosi hitaasti. En auttanut mitenkään ja vasta luovutuksesta kehuin. Tänään se ei koko treenin aikana ottanut yhtään väärää suuhun, jes!!
Sitten loppuun kaukkareita kaikki vaihdot 15m etäisyydeltä, kaikki vaihdot ok, maahanmenoissa meni vähän kylkiasentoon, mutta ei tullut milliäkään eteenpäin! Saralla on selkeästi paremmat vaihdot kun matka on pitkä.