Fizz täyttää tänään 10 kuukautta! Hurjaa, nyt se olisi kisaiässä tokossa. Katsotaanpas, millä mallilla Fisulla olisi alokasluokan liikkeet:

-Luoksepäästävyyttä ollaan tehty kerran namiavullam, silloin sujui kyllä ihan hyvin

-Paikallamakuu varmaan toimisi kyllä jos rivin muut koirat pysyisivät myös, mutta mitään häiriöitä ei olla treenattu

-Seuraamista hihnassa ei olla tehty ikinä

-Vapaana seuraaminen on tiivistä, mutta muuten ihan nättiä, ja jaksaisi kyllä alo-mittaisen kaavion keskittyä varmasti

-Liikkeestä maahanmeno on hieno ja varma

-Luoksetulo on ihan hieno, edestä sivulle saattaa olla vähän vino välillä

-Liikkeestä seisominen on aivan kesken, käsiavulla osaa mutta ei ilman

-Hyppyä ei olla tehty koskaan

Ei siis ihan olla ehkä vielä kisavalmiita :D Kumma juttu, mä kun luulin, että nää Tending-koirat osaa jo kaikki tokoliikkeet syntyessään eikä niille tarvitse opettaa mitään. Huijausta!!!1!1!!

Toki Fizz osaa kyllä muutakin kuin alokasluokan liikkeitä, kuten erinomaiset pohjat luoksetulon stoppiin, kaukoihin, ruutuun, tasamaanoutoon ja paikallaistumiseen. Tunnari on aika alussa, ollaan keskitytty kapulan nostoihin ja pitämiseen, oman piilotuksia ollaan tehty vasta ihan pari.

Lunttasin ihan mielenkiinnosta Stepin treenisepustuksista, että missä vaiheessa sen toko on ollut 10kk iässä. Vähän ollaan tehty eri juttuja eri vaiheissa, 10-kuinen Step osasi jo mm. tunnarin kokonaisena, ohjattua oltiin jo aloitettu, liikkeestä maahan ja seiso olivat käytännössä valmiit ja kaukot oli paljon pidemmällä kuin mitä Fisulla. Toisaalta seuraaminen oli aivan alkutekijöissään, paikallaoloja oli tehnyt vielä vähemmän kuin Fizz ja noudossa treenasi vasta kapulan nostoa. Luoksepäästävyyttä ei olla treenattu kovin innokkaasti kummankaan kanssa, ja sama hypyn suhteen :D

IMG_7821.jpg

Fizz 10kk on 51,5 cm korkea ja painaa 14,1 kg. Korkeutta ei siis ole enää kasvanut kuukaudessa, painoa tullut vain 0,2kg. Tässä se nyt sitten taisi olla, hänen kasvunsa nimittäin. Painoa varmaan tulee vielä lisää, mutta sitäkin hiljalleen.

Tässä kooste siitä, kuinka pikkuisesta kääpiöstä kasvoi iso tyttö:

Desktop3.jpg