...Ja tahti vaan kiihtyy! Pitäsköhän mun hankkia kolmas koira että saisin tyydytettyä kaiken treeni-intoni, eikä nuo kaksi joutuisi huhkimaan hiki hatussa koko päivää..? Päivällä käytiin Puolarmetsässä viesteilemässä pitkästä aikaa. Mä jäin A-pisteelle, otettiin ihan lyhyt eka pätkä, joku reilu 100m. Stepsunen juoksi ekat 3 matkaa yksin. Eka jälki oli joku parisataa metriä, oli kuulemma mennyt hyvin. Lähetin Sarpan kun Step oli tullut mulle tokan kerran, en jaksanut kuunnella Sarpan ulinaa. Ei ulissut enää juostessa! Ei myöskään vikalla! Kumma otus, näyttää siltä, et mitä pidempi matka on, sitä enemmän ulvoo, nyt kun oli ihan lyhyt, ei vaivautunut ulisemaan. Stepsukin oli oikein hieno.

Otettiin treenin päätteeksi 2 laukausta, olin maassa Stepin vieressä ja pidin kättä sen kaulalla, en kuitenkaan pitänyt kiinni, pysyi maassa vaikka nytkähtikin. Ei paineistunut, ja oli kaikin puolin cool.

Illalla sitten aksaamaan, Saran vikat treenit ennen sm-kisoja. Tehtiin ihan mukavaa rataa, mut Sara vähän höpöili aluksi, pudotti ekan riman ja jätti kepit kesken, ja livahti mun selän takaa putkeen. No, vaihdettiin ohjausta, niin johan toimi hienosti! Päästiin siistillä nollalla läpi, jee! Otettiin tauon jälkeen uudestaan, Sari ehdotti että kokeilen leijeröintiä vinolla hyppysuoralla, jos saisin paremmin ohjattua suoran jälkeisen käännöksen. Toimi ihan sikahyvin, Sara oli niin magee! Päästiin uudestaan nollalla läpi, ja jätettiin siihen. Tehtiin yksittäisenä esteenä keinua, oli ihan hyvä, ja kertaalleen puomi.

Oltiin reippaita vielä agitreenien jälkeen ja käytiin Malminkartanon nurtseilla tokoilemassa Stepsun kanssa. Mia ja Robi&Kio ja Tia ja Keiko sattuivat sopivasti paikalle, ja Tia pääsi liikkuroimaan meille ohjatun :) Otettiin ensin pelkkä merkki, jäi ihan vajaaksi joten käskin korjaamaan, ja siitä palkka. Otettiin uudestaan, nyt oli parempi, ja lähetin vasemmalle, oli ihan ok. Sitten uudestaan alku, tällä kertaa Tia vei oikean. Otin kuitenkin pelkän merkin, se oli ihan ok joten palkkasin siitä ja lopetin. Sitten pari pientä pätkää seuraamista, oli ihan hyvää. Ja loppuun vielä lyhyt istuminen, hyvin istui.