Tajusin tässä juuri että mikäli haluan päästä kisaamaan Stepsun kanssa tokon sm-kisoihin tänä vuonna, meidän pitäisi ensin hommata sinne osallistumisoikeus! Kääk! Päätin ryhtyä heti tuumasta toimeen ja ilmoitin Stepin ekaan EVL-kokeeseen, hui!! Käytiin eilen läheisellä nurmikentällä treenaamassa. Step alotti ruudulla, meni miljoonaa ruutuun mutta paikka ihan hakusessa :( Mulla ei ollut nauhoja mukana, se vaikeutti entisestään. Otettiin ihan läheltä, ja nyt kävi se, mitä olen odottanutkin, että käy. Eli sekoitti merkin ja ruudun. Tarjosi ruudussa vasenta takamerkkiä, kun ei palkkaa tullut, vaihtoi vasemmalle etumerkille. *huoh* Otin näyttönä, silti tarjosi edelleen merkkiä... No, kaikki keinot käyttöön, eli pienensin ruudun ihan pikkuiseksi, jotta hahmottaisi paremmin. Nyt olikin jo huomattavasti parempi, alkoi tarjoamaan keskikohtaa, joten jätettiin siihen. Sitten luoksetulon maahanmenoa kiertojen kanssa, nää oli hienoja! Otettiin tunnari 2 kertaa, molemmilla haistelut hyviä, ekalla lähdin kävelemään kun otti oman, tokalla annoin tuoda loppuun asti. Kerran pyöräytti suussa :/ 

Sara pääsi myös tokoilemaan, voi mikä Super-Nakke se oli <3 tehtiin ruutua, oli ihan sikahyvä, merkki myös. Sitten muutama luoksetulon stoppi, oikein mainioita. Vähän seuraamista, tosi hienoa oli. Sitten tasamaanouto, oli hyvä sekin, tunnari, oikein mainio, ja eteenmeno, no, saramainen ;) Hitsit, pitäisiköhän tehdä enemmänkin tokoa/tottista tuon kanssa kun se on niin hyvä?!

Step sai vielä toisen session, jossa otettiin pk-juttuja. Seuraamista, oli tosi huonoa :( Kyylää ja edistää, en tiedä miksi... Ei reagoi oikein edes korjauksiin, aina vaan valuu eteen. Tasamaanoutoa, luovutukset vinoja! Ja sitten se eteenmeno. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että hihnalla tarvii enää ihan vähän muistuttaa, että nyt seurataan, tosi hyvin pysyy siinä. Kontaktia pitää, mutta asento on luonnollisesti tosi kyyry. Ja miljoonaa menee :) Millähän ihmeellä sen saa maahan  tuosta vauhdista...

Tänään oltiin Stepin kanssa hakutreeneissä, sama paikka kun viimeksi. Stepillä 3 ukkoa, eka ja kolmas takalinjalla, toka ihan lähellä. Kaukana olevilta ukoilta palkka hyvästä sarjasta, tokalla haukkui niin kauan että tulin luokse. Ekan lähdön näki, muut oli valmiina. Lähti tosi hyvin kaikille pistoille, ekan löysi heti ja haukkui hyvin. Tokalla lähti aika kovaa, juoksi suoraan maalimiehen ohi sinne 50m syvyyteen, ja lähti tekemään oikeen isoa pistoa :O Kumma tyyppi, ei sen kanssa olla edes treenattu piston mallia, ja jotenkin se aina kääntyy kuitenkin oikeaan suuntaan. Mutta siis asiaan, eli nenä ei ollut auki. Teki ison tyhjän, ja kutsuin pois. Lähetin uudestaan, nyt sai hajun ja tarkensi, löysi vähän aikaa pyörittyään, ja alotti hyvin, mutta pätkäisi kun tulin lähelle. Odotin vaan hiljaa, ja aloitti uudestaan, sai palkan siitä. Kolmas taas kauempana, lähti tosi hienosti, kääntyi oikeaan suuntaan tekemään pistoa ja oli mennyt jo vähän matkaa ohi, ennen kun nappasi hajun. Alotti hyvin ja haukkui tosi komean sarjan. Lähdin tulemaan jo piilolle, ei häiriintynyt (en tosin ehtinyt piilolle asti). Eli sama ongelma on ja pysyy, ja lisäksi nenätyöskentely on kärsinyt varmaankin näiden näkölähtöjen ja pitkään kestäneiden haukkutreenien takia. No, sitten kun haukku toimii, palataan varmaan vähäksi aikaa taas hajuhakuihin.

Illalla vielä pienet tokot kotikentällä Super-Pepen ja Super-Naken kanssa. Step ensin, alotettiin hömppähommilla, eli kokeilin puun kierroista huvikseni, pysähtyisikö käsimerkillä. Ja pysähtyihän se! Ei kovin napakasti, mutta ehdottomasti kehittelemisen arvoinen idea. Sitten kyyläseuraustreeniä, eteenmenoa mielessä pitäen. Heitin pallon maahan, ja pyysin sivulle, aluksi vapautus pallolle jo pelkästä nopeasta kontaktista. Sitten vähän pidempi kontakti, ja muutama askel seurausta. Kun hokasi, että lupa tulee vain kontaktin kautta, tarjosi aika hyvin. Sitten merkkiä, aluksi vaan namipalkalla paikkaa, oli loistava, sitten pallo merkin taakse häiriöksi. Aluksi hirveetä kyyläystä, mutta meni kuitenkin, eli voiton puolella ollaan! Nopeutui joka kerta, viimeiset jo ripeää laukkaa, jesss! Sitten vein eteenmenopallon valmiiksi, ja otin kaukot. Kaukot oli vähän oudot, pälyili jotain korvat luimussa, en oikein tiedä minkä mörön se nyt näki. Teki kuitenkin, mutta vähän jotenkin poissaoleva. Sitten eteenmeno, seuraaminen jopa lähestulkoon korrektia! Vau!

Sarppa pääsi myös treenaamaan. Ensin seuraamista, oli tosi innokas <3 Sitten muutama luoksetulon maahanmeno, nopeita oli. Parit kaukot, vitsi miten hyviä vaihtoja! Käskytin pelkillä suullisilla, liikkui vain n. 2cm!!! Sitten eteenmeno, meni kovaa :)