Käytiin illalla Olarissa testaamassa uutta treenipaikkaa, olen monta kertaa ohi ajaessani katsonut yhtä parkkista "sillä silmällä", nyt sain aikaiseksi mennä sinne. Oli ihan mukava, suht iso kenttä jossa 1 auto, jonka omistaja ei koskaan tullut paikalle. Rakensin ruudun toiseen päähän, muita välineitä ei ollutkaan mukana. Stepsu aloitti, tehtiin eka seuruuta, voi että se oli innoissaan! Pieni yritti niin kovasti, oli aika pomppivaa ja levotonta, käännökset ihan liioiteltuja, mutta hyvin pysyi kontakti, ja onneksi Stepsu ei piippaa, oli niin korkeassa vireessä että huonohermoisempi koira olis varmaan kiljunu kurkku suorana ;) Loppuun pieni kaavio, josta kisapalkka, ja perään liikkeestä istuminen (hyvä oli), ja siitä kunnon palkka. Sitten kertaalleen luoksetulo läpijuoksuna, sitten ruutuun. Hyvin bongasi, jäi eteen mutta korjasi välittömästi. Otettiin sitten keskikohtatreeniä ihan läheltä monesta eri suunnasta, ihan hyvin on oikea kohta muistissa. Lopuksi yksi vauhtiruutu, oli vauhdikas :) Tähän väliin tauko, jonka jälkeen jatkettiin luoksetulolla. Tehtiin taas peruutusjuttuja, meni ihan kivasti, stopit oli varsin napakoita liukkaalla lumella. Sitten pieni pätkä seuraamista väliin, nyt oli jo paljon rauhallisempi, ja sitten kaukoja. Nämä oli tosi napakat, pidin tarkoituksella tosi pitkät välit käskyjen välillä. Kerran ennakoi, siitä moitteet ja uusi yritys, ja kertaalleen ei noussut ekalla käskyllä (i-s), sanoin varmaan liian hiljaa. Lopuksi heittelin palloa ja leikin vähän narulla.

Saran kanssa tehtiin luoksetuloa, ja siinä maahanmenoja, voi vitsi oli ihan sairaan makeita! Käskyllä heittäytyi maahan ja teki ihan täysin lukkojarrutuksen, liukui jonkun metrin maassa ennen kun pysähtyi, harasi siinäkin etutassuilla vastaan että pysähtyisi nopeemmin, nastarenkaat toimivat siis hyvin Sarpalla ;) Sitten ruutuun, siinäkin tosi hyvä vauhti (mitäs tässä on käynyt, eilen oli niin hidas!), jäi vähän liian eteen. Otettiin siis Sarankin kanssa paikan hakua ruudussa. Sitten vielä vähän seuraamista, mutta vain tosi vähän.

Samalla tuli treenattua paukkuja tottiksen yhteydessä, kun ihan vieressä oli luistelukenttä jossa pojat pelasivat lätkää, melkoinen pauke kuului kun maila osuu kiekkoon ja kiekko maaliin :) Eipä tuo siihen reagoinut yhtään. Ei myöskään yskinyt ja oli kaikin puolin ihan normaali, ei yhtään väsynyt tai mitään. Illalla käytiin lenkillä ja annoin Stepsun mennä vapaana, voi sitä riemua! Molemmat juoksivat ihan hulluina, Sarakin oli niin iloinen kun pääsi purkamaan energiaa. Ei yskimistä myöskään lenkin jälkeen, läähätti ehkä vähän enemmän kun normaalisti, tai sitten mä olen luulosairas.