Eilen oli vikat ohjatut tokotreenit tuossa ryhmässä. Otettiin kuitenkin lähes pelkästään pk-tottis juttuja, kun ne on nyt ajankohtaisempia kuin toko. Tehtiin seuraamista, aluksi Sara yritti jätättää taas kun ei heti saanut palkkaa, mutta otin sitä poskesta kiinni ja sanoin että tämä peli ei vetele, niin johan se ryhdistäytyi. Palkkasin lelulla hyvästä suorituksesta ja otettiin koko seuraamiskaavio läpi, Sara teki oikein hienosti. Otettiin liikkeestä istumista, seuraamisesta se oli oikein hyvä, mutta kun kokeilin niin että Sara kulki vapaana vähän mun perässä, se yritti koko ajan jäädä seisomaan. Kun sillä ei ole kontaktia eikä se kuuntele niin käskyn tullen se jää epävarmana seisomaan. Tästä syystä olisi niin tärkeää että saisin kisoissa siihen kontaktin ennen jättöliikkeitä.
Otettiin henkilöryhmä, sitä ennen pieni seuraaminen, josta palkkasin namilla ja naksulla. Sara seurasi tosi hienosti, henkilöryhmässä ei mitään ongelmaa.
Otettiin myös hyppynoutoa ja tasamaanoutoa, leikin vaan lähinnä kapulalla ja annoin Saran kanniskella sitä. Pari kertaa kokonaisena noutona, hyvin meni.
Sitten eteenmeno, seuraamisessa jätätti (mikä on outoa, yleensä se edistää...) mutta käskyllä lähti tosi kovaa ja suoraan ja löysi heti lelun.

Tänään oli myös agilitytreenit, vikaa kertaa ulkona. Tehtiin jotain pientä ohjausharjotusta, mitä hankaloitti vähän se että alkoi olla jo melkoisen hämärää. Sara kävi jostain syystä ihan sairaan kuumana, ulisi ja haukkui(!?) odotellessa ja radalla syöksyi samanlaista vauhtia kun kisoissa. Kuunteli kuitenkin tosi hyvin ja teki hienosti. Kepit oli tänään ihan super-hienot!