Otettiin näin kisojen jälkeen palauttelevaa treeniä, otettiin ruutua, ohjattua ja merkkiä. Ripottelin erilaisia merkkejä ympäri kenttää häiriöksi ja alotettiin ruudulla. Laitoin pallon ruudun ulkopuolelle, ajattelin kokeilla nyt tällä tavalla, Sara kun kisoissa tuppaa jäämään liian eteen ruudussa, ei viitsi mennä loppuun asti. Meni joka kerta kovaa ja löysi heti pallon ja vapautin. Kertaalleen kokeilin pysäyttää se keskelle ruutua vaikka kun pallo oli ruudun ulkopuolella, pysähtyi heti mut meni suoraan maahan. Komensin seisomaan ja vapautin pallolle. Kertaalleen myös ilman palloa, nyt jatkoi kovaa vauhtia ihan kunnolla ruutuun asti ja pysähtyi hyvin.
Sitten ohjattua, eka palloilla molemmat puolet, vasen hyvä mutta oikealla juoksi suoraan ruutuun joka oli myös oikealla mutta mun takana. Kielsin ja otettiin merkiltä uusiksi, nyt löysi pallon. Otettiin myös kapuloilla keskimmäisen kera. Vasen tosi hyvä, oikeella meni taas ruutuun, otettiin uudestaan ja bongasi kapulan lähellä olleen merkin ja meni sinne, kun ei löytänyt sieltä kapulaa katseli ympärilleen ja huomasi kapulan ja toi sen. Kävin keräämässä ruudun pois ja otettiin vielä oikea uudestaan, nyt se oli oikein hyvä.
Lopuksi vielä merkkiä naksuttimella ja nakeilla. Haki hyvin oikean paikan mutta merkki on silti kovin hidas. En oikein tiedä miten saisin tähän vauhtia, Sara tietää hyvin mitä tehdä ja hakee paikan lähes 100% oikein joten hitaus ei voi johtua epävarmuudesta, palkkaan sen mahdollisimman innostavasti ja hyvin, mutta silti... Palkkasin pallolla ja otettiin aika monta toistoa. Sara oli vähän outo pallon kanssa, meni ihan matalana ja ravisteli päätään ihan kun sillä olisi korvissa jotain roskia. Loppuun leikittiin vielä vetolelulla ja kun ajattelin heitellä vielä vähän palloa niin heti kun otin pallon esiin, se meni taas ihan oudoksi, näytti haluttomalta ja kun sai pallon niin meni sen kanssa makaamaan ruohoon. Mikä lie sijaistoiminto, mutta lopetettiin siihen.