Eilen oltiin kimppatokotreeneissä Tiltun hallilla, mukana myös Sirke neuvomassa. Tehtiin ensin Stepin kanssa ruutua ja luoksetuloa. Kertaalleen ruutu ihan vaan tyhjänä, että saan käsitystä miten menee tuolla (uusi paikka ja oudon näköiset merkit). Vähän oli varovainen uuden pohjan kanssa (liukas matto), ei mennyt täysillä, mutta bongasi hienosti ruutun ja eteni sinne määrätietoisesti, vähän jäi eteen mutta korjasi paikan kun odotin. Otettiin sitten keskikohtatreeniä eri puolilta, ihan ok haki. Loppuun niin että lelu oli valmiina ruudussa. SItten luoksetuloa, ylläri ylläri, stoppia. Oli tosi hyvä! Jee, nyt alkaa todella pelittää tämä peruutus-juttu! Kaikki stopit nopeita ja hienoja, eikä lähtenyt peruuttamaan sillon kun oli pelkkä stoppi. Hyvä hyvä! Pari kertaa myös loppupätkä, tuli ihan kivasti. Maahanmenoa on pakko ottaa ensi kerralla, vaikka olenkin nyt niin innoissani tuosta seisomisesta että himottaisi treenata vain sitä :) Sitten tauko tähän väliin, Step sai mennä taukohuoneeseen sohvalle makaamaan, annoin sen olla siellä ihan ilman hihnaa kun käskin vaan pysyä sohvalla, siellä se pötkötti kun tulin hakemaan uudestaan ;) Toisessa osassa otettiin seuraamista Sirken kanssa, kerroin meidän liikkeellelähtöongelmasta. Vinkiksi saatiin kokeilla mahdollisimman yllättäviä ja erilaisia liikkeellelähtöjä, että Stepin on pakko olla skarppina. Kokeiltiin, ja toimi ihan kivasti, Step kun huomaa aina heti tehneensä virheen, sille ei tarvitse erikseen siitä sanoa, ja yrittää aina tehdä paremmin seuraavalla kerralla. Kokeiltiin myös niin että lähden oikealla jalalla liikkeelle, silloin lähtee jostain syystä paremmin seuraamaan! Hassua, en olisi kyllä itse tajunnut! Otettiin loppuun pieni kaavio, liikkeellelähtö oli ihan hyvä! Sen sijaan se itse seuraaminen oli aika kauheeta, kuvissa näyttää vähintäänkin yhtä pahalta kun livenä... Painaa, edistää, estää *huoh* Kuvat Henriikka Havukunnas:

Loppuun vielä pitää laittaa yksi söpöstelykuva <3

 

Otettiin sitten vielä käytävässä lisää seuraamista, "hiukka" tuota paikkaa pitää hioa... Pyrki jostain syystä ihan kauheesti eteen ja oli ihan liian tiivis, luulin että päästiin tästä mutta ei näköjään. Liikkeellelähdöt kyllä erinomaisia :) Otettiin myös jokuset kaukot siellä käytävässä, kertaalleen vaati 2 käskyä i-s vaihtoon ja kerran loikkasi samassa vaihdossa eteenpäin 2 askelta, molemmista pienet torut ja uusi yritys, joka onnistui.

Tänään sitten agilitytreeneihin, tehtiin ihan hauskaa rataa joka näytti vaikeammalta kuin oli oikeasti. Alussa tiukka käännös okserilta putkeen, tein sen niistolla. Pari ekaa kertaa tuli okserin rima alas, mutta Step ihan selvästi yritti tehdä tiukkaa käännöstä, eli olen tyytyväinen. Otettiin yksittäisenä, meni hienosti ja pääsin palkkaamaan. Puomilla annoin reilusti tilaa tehdä kontaktin, ei siinä mitään ongelmaa ollut.  Muurin palikat tuli jollain kertaa alas kun ohjasin huonosti. Toisen kerran okserille mentäessä taas tosi tiukka kaarros, jonka takana putki kummittelemassa. Tavallisella kuljetuksella ei onnistunut, sujahti sinne putkeen, mutta kun kokeiltiin jaakotusta, sillä meni hienosti! Kepeiltä 90 asteen kulma muurille, jonka jälkeen hyppy ja pöytä. Loppu tuotti kans ongelmia, kun Step haki yhden ylimääräisen putken, ei oikein tullut käteen vaikka miten päin ohjasin. Tämä vaatii treeniä, eli putki takana ja pitäisi kääntyä tiukasti sen edestä. Valssilla toimi parhaiten, mutta silläkin valui pitkäksi.