Otettiin Eevan ja Tarmon kanssa tänään tokotreeniä Jousenkaaren koulun kentällä. Alotettiin paikallaololla, johon otin myös Dante mukaan, Sara istui ja Dante makasi. Molemmat tekivät ihan hyvin, eli ei ongelmia siinä. Sitten Saran kanssa otettiin ruutua, ekalla lähetyksellä Sara ei tajunnut ollenkaan missä ruutu on, sen on jotenkin tosi vaikee hahmottaa noita mun käsimerkillä näyttämiä suuntia. Toisella lähetyksellä lähti ja löysi ruudun, jossa palkka. Otettiin pari samanlaista, ja lopuksi yksi niin että lähetin merkille, josta ruutuun ja palkkasin heittämällä pallon ruutuun. Sen Sara teki tosi nätisti.
Sitten otettiin ohjattua pallojen kanssa aluksi niin että Eeva seisoi Saran takana ja kun annoin Saralle käsimerkin ja käskyn, Eeva heitti pallon Saralle palkaksi. Tämä toimi hyvin, Sara lähti jokaisella kerralla oikeaan suuntaan hyvällä vauhdilla. Lopuksi kerta molemmille puolille niin että pallot oli valmiiksi paikoillaan, mutta keskimmäistä ei vieläkään, se meni hyvin.
Seuraavaksi kaukkareita, Sara alkoi olla jo aika puhki kun oli kamalan kuuma, vaihdot oli aika hitaita ja Sara tarjosi maahanmenoa jatkuvasti. Saatiin kuitenkin muutama hyvä vaihto joten lopetettiin siihen.
Vikaksi otin vielä tunnaria, tänään Sara oli vaihteeksi ihan pihalla, ei työskennellyt oikein ollenkaan, toi sattumanvaraisesti jonkun. Lopetin siihen ja otettiin kerran pelkällä omalla, sen se tietysti haki.
Kotona illemmalla otin uudestaan tunnaria, ja nyt Sara taas muistikin mitä pitää tehdä. 5 onnistunutta toistoa, nyt se ei koskenutkaan vääriin.