Otettiin tänään aamupäivällä tokoa Saran kanssa omalla kentällä. Laitoin Saran paikallaistumiseen ja kävin viemässä kolme erilaista merkkiä ympäri kenttää häiriöksi. Alotettiin merkillä, otettiin muutama kerta jokaisen merkin kanssa, niin että Sara tajuaa että merkki ei ole aina samanlainen ja silti sen kanssa käyttäydytään samalla tavalla. Merkit meni kaikki hyvin, vauhti on sellaista hidasta laukkaa, menee merkille ihan mielellään ja nykyään hakee joka kerta oikean paikan, mikä on juuri sellainen kun haluan, vähän merkin takana koko kroppa muhun päin ja katsoo mua. Palkkasin osan nameilla, pari kertaa pallolla.
Seuraavaksi tunnaria, se oli hyvä tänään, vääriä kapuloita oli vaan 4, liekö tämä sitten tosi helppoa Saralle, kun näytti ettei sen tarvitse työskennellä ollenkaan, toi vaan suoraan oman. Vikalla kerralla lähti liian kovaa, otti oman mutta ei tuonut, siirsi sen eri paikkaan, nuuski uudestaan muut ja maistoi matkalla väärää mutta toi oman ilman lisäkäskyjä. Palautus hyvä, palkkasin siitä.
Sitten kaukkareita, treenattiin taas sitä maahan-istu vaihtoa, jossa Sara aina yhtä sitkeäti yrittää nousta seisomaan. Lähietäisyydeltä tekee kyllä oikein mutta heti kun matka kasvaa, nousee seisomaan. Siispä treenattiin sitä pelkästään, niin että se alkoi sujua myös kauempaa.
Ihan lopuksi otettiin seuraamisen käännöksiä vasempaan, ne on ollut karmeita jo pitkään. Täyskäännös vasempaan ei onnistu vieläkään, se on jotenkin tosi vaikee Saralle, se ei ymmärrä liikuttaa takapäätään siinä vaan meinaa jäädä mun alle kun käännyt. Pitää varmaan vaihtaa tää pk-täyskäännös sellaiseksi takaakierroksi. Normaalit käännökset vasempaan alkoi mennä jo vähän paremmin.