Kävin kentällä ottamassa tokoa lierojen kanssa. Ensin Step, jonka kanssa alotettiin hitillä, meni oikein hyvin! Enää ei yritä vinoon, tulee nätisti ja tiiviisti eteen istumaan. Hieno penne, nyt voin alkaa häivyttään käsiapua. Sitten vähän paikallaodottelua, istualteen ja makuulteen. Penne oli pikkuisen kärsimätön, ja kun tiellä kulki ihmisiä, pää pyöri kovasti. Saatiin kuitenkin onnistuneita, Step pysyy hyvin sellaiset 30sek ja mä voin liikkua sen ympärillä oikeastaa missä vaan. Sitten vähän leikittiin lelulla, tein vähän agility kuljetusta ja aloitin takaakierron kentän viereisellä lyhtypylväällä. Liekö tuo kakru kattonu Saralta mallia vai mikä on, kun se tuntui osaavan sen jo valmiiksi. Kädellä näytin ja sanoin takaa, ja hienosti kiersi tangon. Toiseen suuntaan tarvitsi vähän enemmän apua, mutta sekin hieno! Sitte penpen sisään ja Sara kentälle.

Saran kanssa tehtiin nurmikolla, eka seuraamista. Saralla oli ilmeisesti jokin heinä nanässä kun sitä aivastutti. No, annoin sen aivastella hetken ja sitte jatkettiin. Saru teki hienosti, käännökset oli nättejä. Kun sain seuraamisesta tarpeeksi, otettiin pari lyhtypylvään kiertoa joista suoraan vauhdista merkille, josta palkka. Hyvin meni. Ja lopuksi kaukoja. Eka ihan läheltä, ja kun kaikki meni hienosti, otin pitkällä matkalla (20 askelta). Ja kas, nyt ei enää onnistunut, eka nousi istumisella seisomaan, sitten meni s-i vaihdossa maahan. Mä en oo ihan perillä miten se noita arpoo, mutta selvästi tuo pitkä matka on se kynnyskysymys, kun kerran lähempää menee niin hyvin. Otettiin siis lähempää, ja pikku hiljaa kauempaa, kunnes sain sieltä 20 askeleesta onnistuneen s-i:n, siihen loppu. Täytyy siis vieläkin tehdä sisällä tätä vaihtoa. m-i meni hienosti, mikä lie aivokatkos sekin oli.

Pennellä on myös jonkin lainen taantuma, nimittäin sisäsiisteydessä. Se on tehnyt jo pitkän aikaa kaikki pisut paperille, ja silloin kun olen kotona, ei tee sisään ollenkaan, ainoastaan päivällä ei jaksa pidättää. Mutta eilen oli tullut kahdet pissat ihan suoraan lattialle, ei lähellekään paperia, ja tänään sama juttu! Yleensä Step ei ole perjantaisin tehnyt pissoja ollenkaan sisään, kun mä oon vaan 3 tuntia koulussa... Aika kumma.