Viikko vierähti, johan on ollut kiirettä. Alkuviikosta juhlittiin vappua vähän pidemmän kaavan kautta, eli meillä vappu kesti kolme päivää :D Ehdittiin siinä sivussa vähän treenaamaankin. Sunnuntaina käytiin treenaamassa hakua Korsossa. Otin Saralle oikeaan etukulmaan tyhjän, vasemmassa maalimies umpparissa ja ilmaisu sinne, sitten kaksi tyhjää molemmin puolin ja takakulmissa ukot, vikalla suorapalkka. Meni ihan ok, pikkuisen oli väsyneen oloista työskentelyä, oli aika lämmin. Juotin keskilinjalla, mutta ei malttanut oikein juoda. Umpparin ilmaisu tosi hyvä, etukulman tyhjä myös tosi hyvä, vasemman puolen molemmat tyhjät kans nättejä, mutta oikealla kääntyi jostain syystä taaksepäin molemmilla pistoilla, vaikka yritin huudella ja liikuin voimakkaasti keskilinjaa. Tokavikalla ukolla otin haltuun piilolla, ei tullut ekalla käskyllä (possu!!). 

Treenasin samalla reissulla esineruutua, se meni ihan kivasti, vaikka ihan ei kyllä lähde aina sinne mihin lähetetään...

Maanantaina aamulla käytiin Ojangossa hyppimässä Saran kanssa. Otin vähän seuraamista ja henkilöryhmää kun oli kerrankin avustajia paikalla, molemmat hyppynoudot ja eteenmeno. Tää oli nyt eka kerta kun otin kapulan kanssa hyppyä tänä vuonna, ollaan tehty vaan pallolla agilitytreeneissä, ja ne on menneet hyvin. Nyt vanha ongelma kuitenkin palasi, ei hypännyt takaisin kapulan kanssa. Menohyppy ok, mutta takaisin tullessa kieltää viime hetkellä, eikä tietenkään pääse enää ilman vauhtia yli. Ei myöskään tuo kapulaa, koska tietää ettei saa kiertää, vaan jää kökkimään esteen taakse. Voi itku!!!!!!! Jos tämä ei ala toimimaan, mun on pakko opettaa se kiertämään, koska tällä menolla koko liike menee nollille... Pallon kanssa hyppää ok, kapula on nyt jostain syystä ongelma. Estenouto on kunnossa, siinä ei ole vikaa kumpaankaan suuntaan. 

Tiistaina illalla treenattiin taas hakua, vikat treenit ennen koetta. Otin molempiin etukulmiin löydöt, toisessa umppari. Ilmaisi tosi nätisti! Sitten vasemmalle tyhjä, ja taas kääntyi taaksepäin! Mur! Sitten oikeelle sellainen löytö, että lähetin polkua pitkin, ja maalimies oli mennyt polun yli aluetta eteenpäin. Sai keskilinjalle jo hajun ja meinasi lähteä ihan vinoon, kutsuin takaisin ja vaadin menemään suoraan, nyt teki nätin piston. Vika ukko takakulmassa suorapalkalla. Näillä taidoilla mennään nyt, vähän epäilyttää että noinkohan selvitään, mutta se selviää kokeilemalla.

Torstaina käytiin päivällä Kivikossa vielä tottistelemassa Sarpan kanssa. Otin hypyt, tasamaanoudon isolla kapulalla, jäävät kertaalleen läpi ja eteenmenon. Hyppynouto takkusi edelleen, nyt kieltäytyi menohypystä... O-ou. Kaikki muu meni kivasti. Otettiin loppuun paikallamakuukin ryhmässä, kävin palkkailemassa molempia koiria. Illalla aksatreeneissä otettiin vielä uudestaan hyppyä, kertaalleen kielsi taas paluuhypyn, menohypyt nyt ok... Vähän on kyllä sellainen fiilis, ettei tule onnistumaan kokeessa. Aksatreeneissä Sarppa oli tosi pätevä, jäi tosi hyvä fiilis taas Timon treeneistä :)

Mitäs potilaalle kuuluu? No se on saanut viettää lomaa. Step ei saa vieläkään pureskella mitään kovaa, joten en pysty treenaamaan sen kanssa mitään, mikä vaatii lelupalkkaa, enkä myöskään jälkeä, koska siinä se ilmaisee kepit tuomalla ne mulle. Step on saanut tehdä pikkupätkiä seuraamista namilla, pari kaukot, ja torstaina paikallamakuuta ja ampumista. Ammuttiin ekaa kertaa uuden vuoden jälkeen, ei ollut raketit tehneet tuhojaan meidän paukkutreenille, Step ei reagoinut ollenkaan laukauksiin :)

Ilmoitin Stepin pitkästä aikaa näyttelyyn, ja samana iltana huomasin, että se on alkanut pudottamaan karvaa. Voi hitto! Noinkohan joudutaan taas kehään tässä kuosissa..?