Otettiin omalla kotikentällä tokoa pitkästä aikaa. Alotin rakentamalla ruudun ja sitten otettiin pieni kaavio seuraamista. Sara teki ihan hyvin, palkkasin kuitenkin vasta suorituksen jälkeen. Sitten pari liikkeellelähtöä josta palkka suoraan.
Sitten treenattin hyppynoutoa, teemana vinoon heitetty kapula. Tehtiin ensin narulelulla, Sara haki tosi hienosti joka kerta hypyn takaisin tullessa, ja kapulan kanssa yhtä hienosti. Kiva kun tuo korjaa mun huonot heitot :D
Sitten tunnaria, 2 toistoa, molemmissa palkka luovutuksesta. Onnistuivat hienosti molemmat, ei mitään tietoakaan epävarmuudesta. Nuuski hyvin eikä maistellut vääriä, luovutti hyvin.
Lopuksi merkkiä ja ruutua. Eka merkille menon kanssa josta lähetys ruutun minne olin aluksi jättänyt pallon. Merkki oli tosi hidas, mutta ruutuun meni ihan ok vauhdilla ja juoksin leikkimään pallolla sen kanssa. Sitten pari pelkkää merkille lähetystä, joista palkkasin pallolla. lopuksi ruutua vielä niin että vein Saran merkille ja innostin siinä. Nyt oli oikea ilme päällä kun juoksi ruutuun tuhatta ja sataa. Leikittiin siellä ja keräsin sitten ruudun pois. Kuumensin sitä vielä vähän ja sitten otettiin kertaalleen merkki, nyt se jopa laukkasi sinne! Siitä pallo ja lopetettiin.