Käytiin sitten Kuopiossa Fisun kanssa. Kovin paljoa ei olla pystytty treenaamaan, kun ulkona on pimeää ja lunta, ja halli on niin varattu. Viikko sitten käytiin porukalla Halikossa Moukaripäät-hallissa treenaamassa ja keskiviikkona kävin yöllä Ojangossa, sen lisäksi ollaan tehty vain jotain pientä pihalla sen verran mitä pystyy. Ei siis todellakaan mikään kovin häävi valmistautuminen, mutta näillä mennään. Treeneissä Fisu on edelleen mennyt ohjatussa keskikapulalle useamman kerran joka treenissä, ja sekoilee ihan huolella sivulletuloissa. Olen joutunut auttamaan sitä käskyllä edelleen, koska on tosi epävarma siitä, mihin kapula milloinkin pitäisi tuoda. Mielentilaltaan Fisu on ollut aika hurjana, toki ihan ymmärrettävää kun treenataan määrällisesti nyt niin vähän. Tunnaria ei olla tehty juuri yhtään kun treenaan aina yksin, eikä ylipäätään mitään olla tehty käskytettynä. 

Ajelin perjantaina illalla jo Mikkeliin, ettei tarvitsisi niin aikaisin lähteä. Lauantaina aamusta sitten Kuopioon, mutta matka saikin vähän turhan jännittäviä käänteitä, kun Leppävirran ja Kuopion välissä keskellä ei mitään autossa syttyi moottorin öljyvalo palamaan :O Pysähdyin heti ja tarkistin öljyn, ja se olikin vähissä. Yhtään huoltoasemaa ei ollut lähimainkaan, eikä mulla ollut autossa öljyä mukana, joten pakko oli vaan jatkaa matkaa ja toivoa, ettei moottori hajoa. Ensimmäinen huoltoasema jonka löysin, oli kiinni, ja seuraavalta ei löytynyt oikeaa öljyä. Ostin sitten jotain öljyä että päästään jatkamaan matkaa, ja Kuopioon päästiin mutta tyylikkäästi myöhässä. Eipä siinä paljoa ehtinyt ainakaan stressaamaan omaa suoritusta, kun koitin odotellessa selvittää, onko Kuopiossa mitään autohuoltoa auki lauantaina (no ei ollut). Arvoin meille numeron 9, joten hyvin pikaisesti aamulenkin kautta hommiin. Liikkeet tehtiin kahdessa kehässä, mutta siirtymä kehästä toiseen meni niin, että koiraa ei voinut palkata.

Istuminen: 10 istui ryhdikkäästi

Maahanmeno ja luoksetulo: 9,25 hidas maahameno, mutta mun suureksi iloksi luoksetulo oli hyvä ja muisti tulla sivulle!

Zeta: 9 asennot oli järkässä m-i-s. Maahan ja istu hyvät, seisomisessa jäi vähän hassuun asentoon takajalat levälleen. Kommenttina "Terävä maahan, istuminen ihan lievästi vino, meinasi istua seisomisessa, matala asento. Hyvä seuraaminen. Puhtaat kulmat"

Kaukot: 9 nää oli kaikenkaikkiaan aika huonot. Seisomisessa ei siirtänyt etutassuja kropan alle kriteerien mukaisesti, m-i vaihdossa pylly meinasi myös nousta ylös ja s-i vaihdossa kääntyi ihan vinoon, ja maasta sivullekin vajaa. Kommentteina "Terävät asennot. Kääntyy hiukan oikealle vinoon. Jälkimmäinen seisominen olisi voinut olla puhtaampi"

Seuraaminen: 9 ihan ok kai. Peruutuksessa taisi olla vähän vino, ja samoin muutama vino perusasento pysähdyksissä. Kommenttina "Hyvä pakki, todella hyvät täyskäännökset. Pari pa:ta hiukan vajaiksi. Napakka kokonaisuus, miellyttävä käskytys"

Kierto-ohjattu: 9 asentona istuminen. Kierrossa kaatoi kartion, sivulletulossa muisti tulla oikein mutta jäi tosi kauaksi istumaan. Kommenttina "Kaataa karion. Halukas suoritus"

Sitten vaihdettiin toiseen kehään.

Ohjattu: 10 merkille aika hitaasti ja vähän banaanilla. Kapulalle sentään löysi ja nosti nätisti, mutta sivulle tuli väärää kautta.

Tunnari: 9 tääkin oli ihan onneton! Haisteli monta kertaa rivin läpi ja välillä haisteli jotain ihan muutakin, palautus oli tosi hidas. Kommenttina "haisteli kauan"

Luoksetulo: 9 ihan kohtalainen, seisominen olis voinut olla parempi, maahameno ihan hyvä, mut olis voinut tulla kaikki pätkät kovempaa. Tässäkin muisti tulla kuitenkin sivulle! Kommenttina "hyvä 1. pysähdys. Pysähdysten välissä juoksunopeudessa eroa"

Ruutu: 9,5 eteenmenossa lähti aavistuksen vinoon vasemmalle, mutta oli kuitenkin sisällä ympyrässä. Stoppi ehkä vähän löysä, näitäkään en oo kyllä muistanut vahvistaa ikuisuuteen. Ruutuun hyvin, meni tosi kovaa ja pitkällä laukalla niin huusin hyvissä ajoin stoppikäskyn, sillä pysähtyi just ruudun keskelle. Maahan ok ja loppuosa siisti. Tää oli musta ehkä kokeen paras liike. Kommenttina "Käskytys ennen ruutua"

Yhteensä EVL1 pistein 296,5, KP ja sija 2./34. Pisteiden ja sijoituksen valossa meni hyvin, mutta fiilis suorituksen jälkeen ei ollut kovin hyvä. Aika paljon virheitä, ja Fisun mielentilakaan ei ollut ehkä ihan paras mahdollinen. Tuntui aavistuksen keskittymättömältä, ei oikein ottanut kontaktia liikkeiden aluissa ja vähän tuntui tahmaiselta siirtymissä. Treenimäärään nähden toki ihan ymmärrettävää, ettei suoritus ollut ehkä niin viimeistelty kuin voisi olla ja pitäisi olla kai tyytyväinen, kun mitään katastrofaalista ei tapahtunut. Noutojen ja luoksetulojen loppuasennon siirtäminen edestä sivulle toimi melko hyvin, onnistuneita sivulletuloja sentään 4/5. Tässä video suorituksesta.

Kotiinkin päästiin öljyvalosta huolimatta :D