Nyt on siis kakkosluokka korkattu Stepin kanssa. Olipa hauskaa päästä pois ykkösistä, noi 2-luokan radat oli tosi kivoja! Vähän pääsee ohjaamaankin ;) Tänään siis Hyvinkäällä 2 starttia, eka hyppäri, toka agirata. Molemmilla tuomarina Johanna Wütrich, taisi olla uusi tuttavuus meille. Ihan hauskoja molemmat radat, ei ehkä ihan sieltä helpoimmasta päästä. Ekalla radalla yksi paha kohta, se oli alku. Tiukka käännös kepeille, just samanlainen kun eilen oli treeniradalla, jossa rima tuli alas. Koitin ohjata samalla tavalla, mahdollisimman rauhallisesti, mutta en mä vaan osaa! Oma käsi laski, ja rima alas :( En tajua miten siinä olisi tarkoitus käyttää noita käsiä niin että ne ei laske, mutta kuitenkin saan ohjattua koiran kepeille... Keppien jälkeinen käännös oli kanssa sellainen mitä mietin pitkään, suurin osa teki siihen tosi kökön ja myöhässä olevan valssin. Mä päätin tehdä vekin ja seuraavalle hypylle takaaleikkauksen, koska en uskalla jättää Steppiä kepeille yksin ja lähteä ennakoimaan valssia. Toimi ihan ok, valui vähän pitkäksi mutta kääntyi kuitenkin, ihan tyytyväinen olen ratkaisuun. Muuten rata olikin sitten tosi hieno, kääntyi kivasti ja loput rimat pysyi ylhäällä. Tuntui ehkä vähän hitaalta, ja videolta näyttää hyppäävän vähän oudosti, jotenkin jää leijumaan kamalan pitkäksi aikaa rimojen päälle... Tulos 5vp ajassa -10,49s, joka oli luokan nopein, en kyllä ymmärrä miten, musta tuntui että me ei menty kauhean kovaa, etenemäkin oli jotai 4,4m/s... Tässä video

Toinen rata agia, siinäkin oikeastaan yksi vaikea kohta, jälleen alussa. Kolmoshypyltä tiukka käännös neloshypyn takaakiertoon, kepit oli tosi lähellä tyrkyllä. Neloselta vitoselle suurin osa teki valssin, mä mietin pitkään mitä teen tähän, en halunnut tehdä valssia, tää on just sellanen kohta jossa tiedän että olisin pakosti koiran tiellä ja rima tippuisi. Päädyin poispäinkäännökseen, ja se menikin tosi kivasti! Puomin kontakti oikein hieno ja nopea jee! Sen takia (että oli niin nopea puomi) en saanut etumatkaa kuten olin toivonut, ja myöhästyin seuraavasta valssista, jäin esteiden väärälle puolelle, seurauksena olin Stepin hyppylinjan tiellä ja rima alas... Voi että, kyllä harmittaa! Olisi pitänyt vaan antaa tilaa hypätä rauhassa, jotenkin paniikissa ryysin päälle ja selvähän se on että ottaa riman alas. Muuten taas aivan superhyvä rata ohjauksellisesti, tosi nättejä ja tiukkoja käännöksiä, etenkin putkelta kepeille! Tuntui aika hitaalta, ja näyttää myös videolta hitaalta, vaikka jälleen oli luokkansa nopein. Tulos 5vp ajassa -13,12s. Tässä video.

Taitaapi olla pikkuneiti jumissa :/ Kyllä sen tuntee radalla, että liikkuu jotenkin jähmeämmin, ja vaikka molemmat rimat oli mun omia vikoja, voi olla, että niiden putoamiseen vaikutti myös se, ettei Step ole ihan kunnossa. Ulkona katsoin tarkemmin sen ravia, menee aika lyhyellä askeleella. No, ensi viikolle täytyy varata aika hierojalle, että saadaan pikkukiituri kuntoon. Itselläkin on jalat ihan kipeinä, koira tulee kyllä aina lämmiteltyä ja jäähdyteltyä, mutta kai sitä pitäs harrastaa itsekin :)