Tänään päivällä treenattiin tokoa Saran kanssa. Raahasin äitini mukaan kuvaamaan meitä ja auttamaan tunnarissa. Alotettiin tunnarilla, eka otettiin ihan kisamaisesti niin että äitini asetteli kapulan paikoilleen ja itse olin selkä kapuloihin päin (mitä itseasiassa teen aina, myös yksin treenatessa) ja käskyttikin meitä. Eka kerta meni hyvin, nuuski kaikki ja toi oman. Loput kerroista vein kapulan itse paikoille. Seuraavalla kerralla nuuski kaikkia, otti oman ja siirsi sen kauemmas muista, jatkoi etsimistä ja maisteli varmaan kaikkia kapuloita. Koska se oli itse siirtänyt oman kauemmas, se ei enää huomannut sitä vaan nuuski ja nuuski pelkkiä vääriä. Yritti lopulta kärsimättömyyttään tuoda väärän, mutta siitä näki ihan selvästi että se tiesi sen olevan väärä. Kielsin ja käskin hakea oman. Meni uudestaan nuuskimaan vääriä mutta nyt äkkäsi myös vähän kauempana olevan oman, nuuski sen ja toi sen. Siitä palkka ja otettiin uudelleen. Nyt toi heti oikean, ei epäröinyt yhtään. Ja vielä kerta kiellon päälle, toi taas oman, ei vaivautunut edes nuuskimaan kapuloita loppuun.
Sitten otettiin seuraamista, jonkin näköistä kaaviota ja aina välillä taistelupalkka. Se oli tänään tosi hyvää, jopa täyskäännökset oli nopeita ja kontakti pysyi ihan koko ajan. Tuo sen paikka on kyllä vähän huono, se on liian lähellä, välillä melkein nojaa. Mutta eihän se sen vika ole, Sara tekee juuri niinkuin olen opettanut, harmi jos ohjaaja on tyhmä eikä osaa opettaa oikein ;)
Lopuksi luoksetuloa, eka läpijuoksuna "tule" käskyllä, toka seisomisella, josta palkka ja kolmas maahanmenolla josta palkka. Seisominen oli aika hyvä, voisihan se nopeampi olla mutta toistaiseksi tyydytään tuohon. Maahanmeno vähän hidas, reagoi kyllä heti käskyyn mutta jotenkin siinä kestää ennen kuin se saa itsensä maahan. Menee istumisen kautta... Lopuksi otettiin vielä lyhyellä matkalla luoksetulon loppuosaa "tänne" käskyllä, mutta palkkasin jo suoraan, ei tarvinnut tulla istumaan eteen. Ne oli hyviä, nopeita.
746073.jpg

746050.jpg