Saramurulla on synttärit! Onnea rakas <3 Se täyttää jo 7v, pitääköhän mun laittaa se kouluun?? Tein Sarasta synttäreiden kunniaksi videon, kun kuvia en jaksanut ottaa tällä kertaa.

Eilen Timon aksatreenit. Ihana rata! Suoria putkia, MONTA kertaa! Putkein jälkeiset ohjaukset vaati tarkkuutta, ei niissä mitään muuta vaikeeta ollut. Tein eka Stepin kanssa, päätin että palkkaan nyt keppejä kun niissä oli ongelmaa, radalla mentiin kepit kahteen kertaan, jälkimmäisellä kerralla putkea päin ja siitä käännyttiin jyrkästi, palkkasin kuitenkin siihen väliin kun halusin onnistumisia kepeillä. Muuten menikin tosi kivasti! Step oli kiltti ja kuuliainen, kertaakaan ei tainnut mennä väärään putkeen, ja tiputti vain yhden riman koko treenin aikana (rimat 65cm)! Mentiin pätkissä rata läpi, mikään kohta ei tuottanut vaikeuksia, paitsi ehkä radan muistaminen :) 

Saran kanssa sama rata, Sarppaeläin oli ihanan kuuliainen :) Myös sillä onnistui putket hienosti, yhden riman tiputti kun liukastui ponnistuksessa. Lopuksi nollalla läpi :) Jäi ihan huippuhyvä fiilis treeneistä, kiitos Timo!!!! Otettiin treenien ohella agilitymuurilla pk-hyppyä, kasasin muurin paloista 90cm korkean esteen, ja hypytin sitä pari kertaa. Ei pienintäkään ongelmaa, kertaakaan ei pudottanut palikoita. Hieno Sara!

Tänään käytiin Ojangossa monilajitreenaamassa. Sarppa sai synttäreiden kunniaksi tehdä kaikkea hauskaa, kuten hakua, tokoa ja agilitya. Otettiin kouluporukalla ilmaisutreenit, otin Stepille 3 ukkoa ja Saralle 2. Stepillä ekalla palkka alotuksesta, tokalla otin haltuun, kolmannella sai palkan kun tulin piilolle. Step meni yllättävän hienosti, ihan ei ollut hanskassa kun otin sen sivulle, ei totellut ekaa käskyä. Haukkui hienosti! Saralle 2 ilmaisua, ekalla otti rullan vähän turhan aikaisin. Täytyy ottaa taas suorapalkkaa peliin. 

Seuraavaksi tottista Saran kanssa. Tehtiin pieniä pätkiä seuraamista runsaalla palkalla, teki tosi kivasti. Luoksetulo otettiin kertaalleen (ihan hyvä) ja nouto kahteen kertaan, eka oli vähän hidas, tokalla puolestaan epäsiisti nosto. 

Stepin tokotauko on nyt virallisesti julistettu loppuneeksi, treenasin nimittäin myös sen kanssa :) Seuraamista (TOSI innokasta), kaikki jäävät järjestyksessä seiso-istu-maahan, kaikki kerralla oikein. Kaukot kertaalleen jostain vajaa 10m matkalta, kaikki vaihdot puhtaita. Lopuksi luoksetulon stoppia, ahdistus tämän suhteen iski välittömästi. Se ei ole korjautunut itsestään tauon aikana, niinkuin olin toivonut. Tekee edelleen huonoja stoppeja. Mur.

Lopuksi vielä aksaa, Sarppa pääsi lähinnä humputtelemaan synttäreiden kunniaksi, Stepin kanssa tein etenemistreeniä 65cm rimoilla. Ongelmana näyttäisi olevan se, että hyppää pää tosi ylhäällä, joten rakensin ympyrän muotoisen radan, jossa putket molemmissa päissä, ja juoksutin sitä ympäri, että saisi edetä kunnolla ja katsoisi eteen eikä ylös, käskytin siis koko ajan "putkeen, putkeen" että tietäisi mihin ollaan menossa. Aluksi hyppi pää ylhäällä niinkuin eilenkin, mutta muutaman toiston jälkeen alkoi vähän paranemaan, kun selvästi alkoi muistaa radan ulkoa. Hyppäsi huomattavasti rennommin, pää alhaalla, takajalat ojennettuina, ja vauhtikin oli parempi. Ehkä tämä tästä...