Me treenattiin, ainakin melkein :D Hiihtoa ollaan treenattu ihan oikeastikin, lauantaina käytiin Emman ja koirien kanssa hiihtämässä lentokenttä ympäri, vedätin Stepillä kaksi n. 1km pätkää ja Saran kanssa treenattiin ohituksia molemmin päin. Ohitukset sujuvat oikein helposti, Saraa ei kiinnosta ohittava koira, eikä se itse ota mitään kontaktia ohittaessaan. Tänään käytiin Viikissä/Herttoniemessä hiihtämässä sellainen mukavan pituinen, mutta varsin mäkinen reitti, Sara veti kolme lyhyehköä pätkää.

Lauantaina käytiin myös Shantin, Tiian ja koirien kanssa lenkkeilemässä meren jäällä Pikku-Huopalahdessa, ja Tiia otti taas ihania kuvia kauniissa talvisäässä :)

Iltalenkillä ollaan treenattu tokoa Stepin kanssa. Pulkkamäen alalaidassa ollaan kahtena iltana tehty luoksetulon stoppia kahden lelun (=hihnan) menetelmällä, ja ihme kyllä, on tehnyt oikein hyviä stoppeja! En tiedä miksi tämä nyt tuntuu toimivan, ollaanhan me nyt ennenkin takapalkalla tehty, eikä se ole kyllä näin hyvin ikinä mennyt!! Ehkä tauko on tehnyt hyvää..? Jääviä ollaan tehty myös, ja ne on oikein hyvin muistissa, aika lailla 100% oikein vaikka tekisin missä järjestyksessä.