Heh, mun treenimotivaatio nousi pilviin kun Stepsu nousi EVL:ään :) Eilen ja tänään ollaan taas käyty treenimässä.Tässä treenikooste:

Step Eilen otettin Stepin kanssa merkkiä ja luoksetuloa, merkkiä ihan vaan naksun kanssa, annoin tarjota. Mulla oli kolme erilaista merkkiä, hyvin yhdistää homman niihin, toimii kaikilla yhtä hyvin. Aika hyvin tarjosi pikkuneiti jo oikeaa paikkaa. Luoksetuloa otettiin kahdessa osassa, ensin loppuosaa, palkkailin hyvästä vauhdista, sitten maahanmenoa tolpan kierrolla. Oli tosi hyviä maahanmenoja! 

Tänään tehtiin seuraamista, ruutua ja ohjattua. Seuraaminen tuntui nyt ihan hyvältä, ei poikittanut niin paljoa ja oli muutenkin kivan korrektia. Liikkeellelähdöt oikein hyviä. Ruutua otettiin niin että vein merkille, ja siitä sitten lähetys ruutuun (oikealle, viimeksi oli vasemmalla). Voi sitä vauhtia! Step meni aivan sairasta vauhtia ruutuun, niin kovaa ettei meinannut saada pysähtymään. Otettiin 4 kertaa, eka lelulla, sitten 2 ilman (ekalla valui tosi taakse, korjasi itse, ja tokalla oli hyvä), loppuun vielä kerta lelulla. Sitten otettiin loppuosaa, kävelin ympäri kenttää ja huutelin käskyjä, kävin palkkaamassa kun pysyi. Lopuksi yksi kutsu, sai juosta kiinni leluun. Tässäkin aivan älytön vauhti, en tietä mistä moinen. Lopuksi sitten ohjattua, kertaalleen molemmat puolet niin että mulla oli siellä 2 kapulaa, keskimmäinen ja se mikä haetaan. Tosi hyvin meni, ei se edes katso sitä keskimmäistä, hienosti hahmottaa suunnat. Palkkasin molemmat vauhtinoutona.

Sara teki eilen myöskin merkkiä ja sen lisäksi vauhtinoutoa. Merkit oli hienoja, vauhtinouto ei pelitä vaikka kuinka yritän. Se ei halua vaihtaa kapulaa leluun vauhdissa, tuo kapulan aina mulle asti ennen kun suostuu ottamaan lelun. Plaah... Mä taidan luovuttaa... Pallo on ainoa millä toimii, ja silläkin niin että kun heitän pallon, juoksee kapula suussa pallolle asti ja sitten vasta vaihtaa, näyttää hurjalta kun tiputtaa kapulan jotenkin niin holtittomasti, pari kertaa meinasi kompastua siihen.

Tänään otettiin kaukoja, seuraamista ja ruutua. Kaukot oli ihan mukavat, aika hyvin on pysyneet kasassa, ei liiku mihinkään suuntaan ja enimmäkseen tekee oikeat vaihdot oikeilla käskyillä. Seuraamista tehtiin pallon kanssa, tuntui vaihteeksi tosi hyvältä! Paikka oli ihan korrekti eikä pahemmin edes painanut! Ihanaa! Ruutu sen sijaan ei toiminut, sekoittaa merkkiin... Meni seisomaan oikeanpuoleisen etumerkin taakse, ja kun ei palkkaa tullut, vaihtoi taaempaan merkkiin. Höh, no, otettiin sitten yksi näyttöruutu, jonka jälkeen toimi.