Näin uuden vuoden kunniaksi listataanpa nyt vähän tavotteita tälle vuodelle. Viime vuoden tavotteet ylitettiin kaikin tavoin aika reippaasti, joten nyt sitten pitäisi varmaan laittaa vähän kunnianhimoisemmat tavotteet.
  • Agilityssa tarttis saada viettitilaan liittyviä ongelmia hallintaan. Eli käytännössä Sara pitäisi saada treeneissä sellaiseen viettiin mikä sillä on kisoissa, jotta itse voisin oppia ohjaamaan sitä kisatilanteessa. Suoritusvarmuutta eri esteillä (etenkin kepit ja hypyt) pitäisi kasvattaa. Kisoissa olisi kiva nousta kolmosiin.
  • Tokossa on nyt meneillään jo vietinkasvatus näyttävämpää tottis-suoritusta varten, eli se pitäisi saada toimimaan. Treenitavoitteena tokossa on pitää EVL:n liikkeet muistissa ja hioa tarvittaessa, sekä pitää hauskaa treenatessa. Kisatavoitteena on se 3. ykköstulos ja titteli FIN TVA sekä kisata muutama koe ihan taitojentarkastus mielessä, mahdollisesti myös sm- ja piirimestaruuskisoihin osallistuminen joukkueessa. Pk-tottiksessa treenataan kaikki voittajaluokan liikkeet varmoiksi ja suorituksesta pitäisi saada selkeästi vietikkäämpää. Hyppyjä pitäisi treenata paljon että ne saadaan toimimaan myös kisoissa.
  • Viestillä tavotteena treenata maasto siihen kuntoon että se on oikeasti varma. Saran fyysistä kuntoa pitää kasvattaa aika paljon että se kroppansa puolesta pystyy juoksemaan sen 7,2km viestiradan. Kisatavotteeena koulari VK3 nyt keväällä jotta päästään osallistumaan sm-kisoihin elokuussa. Koko vuodelle tavoitteena useampi onnistunut koe ja ainakin ensimmäinen 1-tulos KVA:ta varten.
  • Jäljelle en täksi vuodeksi laita mitään tavotteita, oma motivaatio on niin heikko. Ehkä me siirrytään jälkeen sitten joskus kun Sara on jo KVA viestiltä... ;) Muita tavotteita: osallistua ainakin yhteen näyttelyyn (ihan yleissivistyksen nimissä), saada luonnetestistä realistinen tulos (luonnetestiin ollaan ilmottauduttu 10.5. Helsingissä), ja pysyä terveenä.