Eilen käytiin treenaamassa Puolarmetsässä viestiä, teemana jäljet. Maassa oli pikkaisen lunta, mutta niin vähän ettei askeleet jääneet kunnolla näkyviin, joten uskalsin ottaa Stepille jälkipätkätreenin tähän väliin. Mä lähdin metsään, eka pätkä vaan joku 100m, eka jälki vähän yli 100m, menin sellaisen aika tiheän pusikon läpi vähän testatakseni Stepsua, hyvin tuli ihan oikeaa reittiä, hyvä Pee! Toinen jälki myös n. 100m, kaarsi jonkin verran vasemmalle, tällä kertaa tuli vähän jäljen sivussa, mutta siis todella vähän, ehkä 5m jäljen vieressä, eli oikein hyvä! Lähti molemmilla kerroilla sitä reittiä mitä oli tullut. Oli oikein kiltisti ja rauhallisesti odotuksissa, mutta mun päässä ei pinaattilettu kelvannut palkaksi! Neiti alkaa oppia että repulta saa  aina parempaa palkkaa :) 

Tänään Stepsulla alkoi sitten juoksu, väliä edelliseen tuli 7,5kk. Nyt meiltä jää siis se tokokoe väliin, kyllä harmittaa... No, ei mahda mitään, täytyy katsoa vaikka alkuvuodeksi joku toinen hallikisa. 

Mentiin tänään illalla hallille treenaamaan Saran kanssa agia, Step ei päässyt tietenkään mukaan. Saran lainaohjaaja Pekka oli myös mukana, pääsi treenaamaan pitkästä aikaa Saran kanssa. S meni hienosti, on sitä vaan hieno katsoa, hyvin kulkee Pekan kanssa! Vähän kokeili aluksi että onko samat säännöt voimassa kun mun kanssa, ei meinannut jäädä lähtöön, mutta aika pian tajusi että ei auta lähteä hipsimään, ei sillä pääse mihinkään. Sain myös itse kokeilla Pekan walter Irwiä, aika hassua oli ohjata medi-koiraa! Ihan hienosti se kulki mun kanssa. Otin vielä lopuksi itse Saran kanssa kontakteja ja keppejä, meni ihan ok.